page contents

20170408

Ανέκδοτο: Γυναίκα μόνη …ψάχνει

Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανααισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις “εταιρείες συνοδών”.

Βρήκα τελικά ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως

ΟΓΑ: Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, θα χορηγηθεί ως προκαταβολή το 50% της πρώτης δόσης των οικογενειακών
επιδομάτων του Α' τριμήνου του έτους 2017 (Ενιαίο Επίδομα

Ρόδος: Παρίστανε επί πέντε χρόνια τον αστυνομικό και εξαπατούσε πολίτες

Τον αστυνομικό για πέντε χρόνια παρίστανε 44χρονος Ροδίτης εξαπατώντας ανύποπτους πολίτες. Τελικά, συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ύστερα από καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του.

Από την προανακριτική έρευνα που διενήργησε η

Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας AGB για χειραγώγηση της τηλεοπτικής αγοράς

Συνελήφθησαν πριν λίγη ώρα  οι επικεφαλής της εταιρείας μέτρησης θεαματικότητας  των καναλιών AGB  Σπύρος Ζαβιττσάνος και Βασιλική Γρηγοριάδου μετά από μήνυση για μονοπωλιακές πρακτικές και χειραγώγηση της αγοράς. .

Την μήνυση κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος

Ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, προανήγγειλε πόλεμο με την Ελλάδα για τους υδρογονάνθρακες

Ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, που παριστάνει τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας και σύμφωνα με τα WikiLeaks αλλά κι άλλα στοιχεία
χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κάνοντας με τους τζιχαντιστές λαθρεμπόριο πετρελαίου, προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα κάνει δύο εξορύξεις στη Μεσόγειο.



Δεν ξέρουμε σε ποια ακριβώς θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου σκοπεύει ο Τούρκος να ψάξει για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, σε κάθε περίπτωση αυτό σημαίνει πόλεμο με την Ελλάδα.

Διότι μπορεί ο πονηρούλης συνέταιρος του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι να μην αναφέρθηκε σε «Αιγαίο» αλλά σε «Μεσόγειο», αλλά ακόμα και στην ανατολική Μεσόγειο να θέλει να «χωθεί» έχει μπροστά του την ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ.

Ανακοινώνοντας ο 39χρονος γαμπρός τη «νέα ενεργειακή πολιτική της Τουρκίας», είπε ότι με βάση τον οδικό χάρτη η ενεργειακή πολιτική της Τουρκίας θα βασίζεται στους εσωτερικούς πόρους.

Όπως τόνισε ο Αλμπαϊράκ, με την αύξηση των επενδύσεων σε υγροποιημένο φυσικό αέριο, σε πλωτές μονάδες φύλαξης και επαναεριοποίησης (FSRU) και με την επέκταση σε δυνατότητες αποθήκευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου, η Τουρκία θα μειώσει την εξάρτησή της σε ενεργειακούς πόρους.

Η νέα ενεργειακή στρατηγική της Τουρκίας θα δομηθεί πάνω στην δυνατή οικονομία και την εθνική ασφάλεια δήλωσε ο Αλμπαϊράκ, ο οποίος πρόσθεσε ότι το πεδίο της βιομηχανίας εξόρυξης αποτελεί το πιο ανέπαφο και ανοιχτού τέλους πεδίο.

Ο Αλμπαϊράκ δήλωσε ότι το πλοίο σεισμικών ερευνών Oruc Reis ξεκίνησε τις εργασίες τους αυτόν τον μήνα μαζί με το ήδη ενεργό Barbaros Hayrettin.

Η Τουρκία ως μία χώρα που περιβάλλεται από θάλασσες σε τρία σημεία, θα χρησιμοποιήσει ενεργά τις θάλασσες αυτές με ένα πλοίο στη Μεσόγειο και άλλο στην Μαύρη Θάλασσα.

Όπως πρόσθεσε, «για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας, με το νέο σκάφος ερευνών και εξόρυξης που θα αγοράσουμε αυτόν τον χρόνο, θα κάνουμε κάθε χρόνο εργασίες εξόρυξης στις θάλασσες, δύο στην Μαύρη Θάλασσα και δύο στη Μεσόγειο».

«Όλα είναι έτοιμα. Όσο πιο πολύ κοιτάζεις τόσο πιο πολλά θα βρίσκεις. Τώρα θα είμαστε πιο ενεργοί στις εξορύξεις στη θάλασσα και στην περιοχή μας», πρόσθεσε.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Αλμπαϊράκ πρόσθεσε ότι ο γεωπολιτικός χάρτης της Τουρκίας θα είναι έτοιμος το 2018.

Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι εξαγγελίες Αλμπαϊράκ μπορούν να ερμηνευτούν μόνο ως σαφέστατη προαναγγελία πολέμου.

Ένα χρόνο φυλακή στον βρετανό DJ που διασκεύασε το… κάλεσμα για προσευχή των Μουσουλμάνων

Σε ένα χρόνο φυλάκισης καταδίκασε ένα δικαστήριο της Τυνησίας, γνωστό Βρετανό DJ, καθώς έπαιξε σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Ναμπέλ, την παραθαλάσσια πόλη της βορειανατολικής Τυνησίας, μια χορευτική εκδοχή του
καλέσματος για την προσευχή των Μουσουλμάνων, όπως

Ο άντρας που έφτιαξε μία γυναίκα-ρομπότ και την παντρεύτηκε

Ένας άνδρας από το Hangzhou της Κίνας είδε και αποείδε όσον αφορά το ψάξιμο για την ιδανική σύντροφο και αποφάσισε να πάρει τα πράγματα -κυριολεκτικά- στα χέρια του, κάνοντας κάτι ριζοσπαστικό.

Ο 31χρονος μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης ήθελε διακαώς

20170407

Ολυμπιακός - Εφές: ραντεβού στα playoffs ύστερα από 4 χρόνια

Όπως συνέβη το 2013, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση του στο Final Four (στο τέταρτο τα τελευταία έξι χρόνια) κόντρα στην Αναντολού Εφές, έχοντας και πάλι το πλεονέκτημα έδρας.

Τότε, ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε την πρόκριση στο

Πάει... Survivor η Μελέτη

Γιατί να υπάρχει εκπομπή Survivor μόνο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή 

Αυτή ήταν μια απορία που έχουν όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ και μάλλον την ίδια ιδέα είχαν και οι ιθύνοντες του καναλιού!

Για το λόγο αυτό, προστίθεται στο πρόγραμμά του, μια νέα

Το YouTube άλλαξε τους κανόνες: Ποιοι θα μπορούν να βγάζουν χρήματα από το κανάλι τους...

Πριν πέντε χρόνια το YouTube άνοιξε διάπλατα τις «πόρτες» του κυριολεκτικά στους πάντες. Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε μπορούσε να κάνει λογαριασμό, να ανεβάζει
βίντεο και πολύ γρήγορα να αρχίσει να βγάζει χρήματα. Αυτό

Παπαντωνίου: Έρχονται νέες ποινικές διώξεις

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογεί η επερχόμενη –όπως όλα δείχνουν- άσκηση νέων ποινικών διώξεων για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχετικά με εξοπλιστικά
προγράμματα που υπεγράφησαν επί υπουργίας Άκη

"Πύρινο" άρθρο του Μητροπολίτη Πατρών για τον Μπαλαούρα και το Άγιο Φως

Με ένα "πύρινο" άρθρο του ο Μητροπολίτης Πατρών απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμο Μπαλαούρα, ο οποίος χαρακτήρισε τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα παγανιστικό κατάλοιπο, εκφράζοντας την αντίθεσή του και κάνοντας αναφορά στο κόστος. Το άρθρο του κκ. Χρυσοστόμου έχει ως εξής:

"Κάθε φορά ποὺ πρόκειται νὰ ἑορτάσωμε μιά μεγάλη ἑορτὴ

Ο παράξενος λόγος που το τελευταίο κουμπί στο σακάκι μένει ξεκούμπωτο

Ο κανόνας που εφαρμόζεται πάντα όσον αφορά το πώς πρέπει να φοριέται σωστά ένα αντρικό σακάκι είναι ο εξής: Σε ένα τρίκουμπο σακάκι, μερικές φορές μπορείτε να κουμπώνετε το πάνω κουμπί, πάντα κουμπώνουμε το δεύτερο και ποτέ το τελευταίο. Αντιστοίχως, στο δίκουμπο, πάντα το πρώτο και ποτέ το δεύτερο.

Το συμπέρασμα λοιπόν άσχετα με το πόσα κουμπιά έχει το σακάκι είναι πως το τελευταίο κουμπί ποτέ δε θα πρέπει να κουμπώνεται (ο κανόνας αυτός ισχύει για τους άντρες, και όχι
για τις γυναίκες). Φυσικά, αυτό εγείρει και την εξής ερώτηση:

Στη Χάγη Έλληνες εισαγγελείς για τα Panama papers

Τα μυστικά που κρύβουν τα Panama papers επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν οι οικονομικοί εισαγγελείς. Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν με στόχο να βρεθούν οι
πραγματικοί δικαιούχοι μεγάλων χρηματικών ποσών που

Θρίλερ με μικρό πεινασμένο παιδί που βρέθηκε μόνο στο δρόμο

Ένα απίστευτο δράμα εξελίσσεται από αργά χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε ένα παιδάκι 2,5 χρόνων, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ταχυδρόμου, το

Πάγκαλος: Ο «άρχοντας» Καραμανλής και ο «τσόγλανος» Τσίπρας

Με τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως τα έβαλε σήμερα το πρωί ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αφορμή στάθηκαν τα εγκαίνια του έργου των Τεμπών.

Ανεβάζοντας τρία tweet στον λογαριασμό του το πρωί της

Κατ' αρχήν συμφωνία με τους θεσμούς, επιστρέφουν «σύντομα» στην Αθήνα

Βαλέττα, Μάλτα
Σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους θεσμούς για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις κατέληξε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα
1% του ΑΕΠ από τις συντάξεις το 2019 και 1% κυρίως από

Ημερίδα το Σάββατο 8/4 για την Ψυχική Υγεία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον ΣΟΨΥ Πάτρας

Ο Σύλλογος για τη Ψυχική υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία: Πρόληψη,

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

 Η συγκρότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού
Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας είναι το πρώτο θέμα που θα

Πλατανιάς - ΑΕΚ 0-2

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε θέση βασικού, για πρώτη φορά, στον Βινίσιους ενώ στο δεύτερο 45λεπτο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και τον ξεχασμένο Αραβίδη. Αυτοί οι δύο, τελικά, έκαναν τη διαφορά στα Χανιά και η ΑΕΚ πάτησε γερά στην 5άδα. Σοβαρός τραυματισμός για Λαμπρόπουλο, εντυπωσιακή ξανά η παρουσία του κόσμου της Ενωσης.


Οι δύο ομάδες μπήκαν καλά στο ματς, το οποίο είχε ρυθμό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό Bazaar στο 47ο Δημοτικό σχολείο Πατρών

Την Κυριακή 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε bazaar στο σχολικό συγκρότημα του 47ου Δημοτικού σχολείου Πατρών από τις 10 το πρωί

«Μίνι πτυχίο» με 25% των μαθημάτων συνεργαζόμενου Τμήματος

Καθιέρωση ενός είδους «μικρού πτυχίου» στα πανεπιστήμια και δωρεάν εισαγωγή του 40% των φοιτητών σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με δίδακτρα προβλέπει μεταξύ άλλων νέο νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


ΕΛΕΟΣ! Μέχρι και ο διοικητής του ΕΦΚΑ πήρε τη 13η σύνταξη!!!

Δεν είναι μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας που πήραν το έκτακτο βοήθημα, που η κυβέρνηση ονόμασε 13η σύνταξη. Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και καταιγιστικές, αφού όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος τον

Οικειοθελής σύνταξη στα 58 για στρατιωτικούς και σώμα «αδιαφθόρων»

Η οικειοθελής παραμονή στρατιωτικών μέχρι τα 58 χρόνια, ρυθμίσεις γύρω από το συνδικαλισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις, καθώς και η δημιουργία Σώματος «αδιαφθόρων» είναι ορισμένα από τα θέματα που «αγγίζει» το νομοσχέδιο του υπουργείου Αμυνας, το οποίο δόθηκε προς διαβούλευση.

Ειδικότερα, καθορίζεται η δυνατότητα οικειοθελούς

20170406

Το ελληνικό στοίχημα του Brexit

Την Τετάρτη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οριοθέτησε με μεγάλη πλειοψηφία αυστηρές «κόκκινες γραμμές», ζητώντας από το Λονδίνο να σεβαστεί τα δικαιώματα των πολιτών της
ΕΕ, αλλά και τις συμφωνίες για χρηματοδότηση ευρωπαϊκών

Πάνω από 3.600 υποτροφίες προκήρυξε το ΙΚΥ για τα ΑΕΙ της χώρας

Στην προκήρυξη 3.685 υποτροφιών, «κατ' ελάχιστον», για όλα τα τμήματα και τις σχολές των ΑΕΙ της χώρας, προχώρησε το ΙΚΥ.

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες, που αφορούν το τρέχον

Άνοιξε το TAXIS για τις φορολογικές δηλώσεις

Άνοιξε το ηλεκτρονικό σύστημα στο TAXISnet για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2016. 

Τα πρώτα πέντε λεπτά λειτουργίας του συστήματος

Η πιο αποτυχημένη ταινία στα χρονικά -Eκοψε ένα εισιτήριο [βίντεο]

Κι ενώ η ταινία «Πανέμορφη και το Τέρας» κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνοντας εισπράξεις ύψους 6,75 εκατ. Λιρών, υπάρχει μία ταινία στις αίθουσες που θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο αποτυχημένες ταινίες...
καθώς κατόρθωσε και έκοψε μόνο ένα εισιτήριο.

Από 2 έως 19 Μαΐου,η ημερομηνία των εγγραφών των παιδιών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Η ημερομηνία των εγγραφών των παιδιών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνονται πλέον από 2 έως 19 Μαΐου, από τη φετινή χρονιά.

Αλλάζει από τη φετινή σχολική χρονιά η ημερομηνία των

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πρακτορείο  στην οδού Κύπρου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας που

«Παιχνίδια» Τούρκων με την Αγιά Σοφιά: «Πλαστή» η υπογραφή του Κεμάλ για μουσείο

Τούρκος ιστορικός υποστηρίζει ότι η υπογραφή του Ατατούρκ στο διάταγμα του 1934, με το οποίο η Αγία Σοφία
μετατράπηκε από τζαμί σε μουσείο, δεν ανήκει σε αυτόν

Ένα «κόσκινο» από γραφένιο μετατρέπει το θαλασσινό νερό σε πόσιμο

Του Κώστα Δεληγιάννη
Ελπίδες για έναν αποτελεσματικό και προσιτό οικονομικά τρόπο αντιμετώπισης της λειψυδρίας αφήνει η έρευνα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.
Χρησιμοποιώντας μία χημική ένωση του γραφενίου, οι επιστήμονες κατάφεραν να

Πόσα έγγραφα χρειάζονται για μεταβίβαση ακινήτου στην Ελλάδα;Περισσότερα και από την Ουγκάντα!!

To κράτος ζητεί 22 δικαιολογητικά για κάθε πράξη συναλλαγής στην αγορά ακινήτων
Στο άρθρο 60 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου

Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επανέρχεται η

Τα πάνω-κάτω στην Ιστορία:«Όχι» στον Ιουστινιανό, «ναι» στο συνδικαλισμό

Αλλαγή του μαθήματος στην Α' Λυκείου με έμφαση στη σύγχρονη εποχή και όχι στην Αρχαία Ελλάδα προτείνει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής - «Κόφτης» και στις μάχες
του 1821 - Νέο γνωστικό αντικείμενο στην Δ΄ Δημοτικού

"Έκλεισε" το φιλικό της Παναχαϊκής με τους «Φίλους Κατσουράνη»

Οριστικοποιήθηκε και η ώρα του μεγάλου φιλικού της Παναχαϊκής απέναντι σε μία μικτή ομάδα φίλων του Κώστα Κατσουράνη που θα έχει πλούσιο άρωμα Euro 2004. Όπως έγινε γνωστό, η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η Παναχαϊκή θέλοντας να δώσει χαρακτήρα γιορτής στο

Ασπίδα προστασίας για όλα τα παιδιά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ασπίδα προστασίας για όλα τα παιδιά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια κοινή προσπάθεια για την προστασία και τη βελτίωση

20170405

Φάρατζ: Μαφιόζοι και γκάνγκστερς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Άγριος καυγάς του Βρετανού ευρωβουλευτή με τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου - «Μας ζητάτε λύτρα, δόξα τω Θεώ που φεύγουμε», φώναζε εκστασιασμένος ο εκ των εμπνευστών του Brexit

Μεγάλη ένταση, που οδήγησε σε άγριο καυγά μεταξύ του

Παραλήρημα Ερντογάν: Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα

Απαντώντας σε βουλευτή της αντιπολίτευσης, που είπε ότι θα

Ποιος Βουλευτής λέει ότι το Άγιο Φως είναι κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου

Ασεβής, ανιστόρητος και χωρίς καμία ντροπή ο βουλευτής που πήρε τη 13η σύνταξη.

Ο βουλευτής Ηλείας χαρακτηρίζει απαράδεκτο το κράτος να ενισχύει τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα

Αναπληρωτές καθηγητές έστησαν σκηνές και ξενύχτησαν έξω από το υπουργείο Παιδείας

Έξω από το υπουργείο Παιδείας κατασκήνωσαν από χθες το βράδυ αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ζητούν την άμεση απόσυρση της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας που εξισώνει το πτυχίο τους με μεταπτυχιακά ή διδακτορικά εκπαιδευτικών γενικής αγωγής.

Σήμερα τα πρωί, ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε εικόνες

Σουηδική εταιρεία εμφυτεύει μικροτσίπ στο χέρι υπαλλήλων της!

Με το πρόσχημα της «ευκολίας» για τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, αποκτά πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα τους - Παραδόξως, οι υπάλληλοι κάνουν ουρές για να το αποκτήσουν

Ένα μικροτσίπ, όσο ένας κόκκος ρυζιού, μπορεί να

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE:Κομβική εμβόλιμη αγωνιστική

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου μπαίνει το πρωτάθλημα της Super League, με τη διεξαγωγή σήμερα και αύριο της εμβόλιμης 27ης αγωνιστικής να ανεβάζει την αγωνία για τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά, ειδικά σε
ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις 2 - 5 που οδηγούν στα πλέι οφ,

Ζητούνται νέοι για να μείνουν ξαπλωμένοι 2 μήνες! Αμοιβή: 16.000 ευρώ

Ζητούνται νέοι, με καλή φυσική κατάσταση, υγιείς άνδρες που είναι πρόθυμοι να περάσουν δύο μήνες ξαπλωμένοι χωρίς να χρειάζεται να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Μισθός: 16.000 €.

Αυτή είναι η αγγελία ερευνητών γαλλικού ιατρικού ινστιτούτου μελέτης οι οποίοι ψάχνουν εθελοντές για να περάσουν δυο μήνες ξαπλωμένοι προκειμένου να μελετήσουν τα αποτελέσματα της μικροβαρύτητας.

Η «δουλειά των ονείρων σας», όπως λένε οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Διαστημικής, Ιατρικής και Φυσιολογίας στην Τουλούζη έχει έναν σοβαρό σκοπό. Οι 24 επιτυχόντες για να κριθούν κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι αθλητικοί άνδρες, ηλικίας 20-45 ετών, μη καπνιστές, να μην πάσχουν από κάποια αλλεργία και να διαθέτουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 22 και 27, ενώ θα πρέπει ταυτόχρονα να υποβληθούν σε μία σειρά εξετάσεων για δύο βδομάδες πριν και αφού περάσουν δύο μήνες στο κρεβάτι.

«Σκοπός της εν λόγω μελέτης είναι να αναπαράγει την έλλειψη βαρύτητας του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού» είπε ο Arnaud Beck ο οποίος συντονίζει το πείραμα.

«Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων οι επιστήμονες θα κάνουν μία σειρά από δοκιμές και μετρήσεις στους εθελοντές. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει 60 ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εθελοντές θα πρέπει να παραμείνουν στο κρεβάτι, με την κεφαλή τους να κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω για λιγότερο από 6 μοίρες».
Όποιος μπει στον πειρασμό και θελήσει να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να κάνει αίτηση Εδώ

Στο εδώλιο εννέα άτομα για τη προμήθεια ρώσικων αντιαεροπορικών επί Τσοχατζόπουλου

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι παραπομπές των εμπλεκομένων στα για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Το δρόμο για το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δείχνει το
Συμβούλιο Εφετών αυτή τη φορά στη σύμβαση για

Κατέκλυσαν τα δικαστήρια Πάτρας οι οπαδοί του Σώρρα

Εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας η αίτηση αναστολής της ποινής φυλάκισης του Αρτέμη Σώρρα.

Οι οπαδοί του κατέκλυσαν από το πρωί τα δικαστήρια της Πάτρας, αλλά και το πεζοδρόμιο στην οδό Γούναρη, φωνάζοντας συνθήματα για τον αρχηγό τους και ζητώντας την αθώωσή του. Χειροκροτήματα ακούγονταν κάθε φορά που ένα λεωφορείο έφθανε στο σημείο και κατέβαινε κόσμος. 
Στα δικαστήρια έχει ήδη μεταβεί ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου. Πληροφορίες θέλουν να αναμένεται και η ίδια από λεπτό σε λεπτό, ενώ κάποιοι εκτιμούν πως δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ακόμη και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας.

Εισαγγελέας: Να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Την έξοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή για πρώτη φορά ύστερα από δεκάδες αιτήσεις αποφυλάκισης, πρότεινε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρωην υπουργός με περιοριστικούς όρους.

Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να

20170404

ΙΣΑ: Eπικίνδυνα τα επίπεδα ακτινοβολίας που προσλαμβάνουμε καθημερινά

Μέτρα για την μείωση της ακτινοβολίας πρέπει να λάβει η πολιτεία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου
Αθηνών, Γιώργου Πατούλη. Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο

Από ποιους θα απαρτίζεται η προανακριτική για τα εξοπλιστικά

Προθεσμία να καταθέσει το πόρισμα της μέχρι την 28η Ιουνίου 2017 θα έχει η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου του Γιάννου Παπαντωνίου. 

Ο πρόεδρος του Σώματος υπέγραψε σήμερα την απόφαση

Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Μια σημαντική μουσική σύμπραξη πραγματοποιείται το φετινό καλοκαίρι, αφού τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν τις μεγάλες φωνές και τα τραγούδια τους σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.


Ένα ματς, μια κατηγορία για τον Απόλλων Πατρών

Κορυφώνεται η αγωνία στο θρίλερ της δεύτερης ομάδας που θα υποβιβαστεί από την Α1 εθνική μετά την ουραγό Δόξα Λευκάδας, δυο μόλις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία. Το ματς της 25ης αγωνιστικής σε ότι αφορά την μάχη της
επιβίωσης θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Χαλκίδα, με

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη δουλειά στον κόσμο για το 2017

Μία γνωστή εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αναζητά υποψήφιους για μία αξιοζήλευτη θέση εργασίας.

Η Royal Caribbean ανακοίνωσε πως αναζητά νέους και νέες