page contents

20170429

Από την 1η Μαΐου το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα

Από 1ης Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, υπενθυμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, από 1 Μαΐου 2017 έως 31 Οκτωβρίου 2017, το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο θα ισχύει με συνεχές ωράριο από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.

Newsroom ΔΟΛ

Απογειώνονται την Πέμπτη τα drone της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Την ερχόμενη Πέμπτη τίθενται σε επιχειρησιακή δράση τα drone της ΕΛ.ΑΣ. για τη βελτίωση της ασφάλειας και της Πυροσβεστικής για την ανίχνευση Πυρκαγιών. Η παρουσίαση θα γίνει από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τους αρχηγούς των δύο σωμάτων, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της ΕΛ.ΑΣ., είναι συνολικά έξι,

ΕΕ: Αυτόματη ένταξη της Β.Ιρλανδίας αν ενωθεί με την Ιρλανδία

Οι ηγέτες των 27 χωρών-μελών της ΕΕ δεσμεύτηκαν στη Σύνοδο Κορυφής του Σαββάτου ότι η Βόρεια Ιρλανδία θα ενταχθεί αυτόματα στην ΕΕ στην περίπτωση που η βρετανική επαρχία αποφασίσει με δημοψήφισμα να ενωθεί με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.


Στη έκτακτη σύνοδο για το Brexit ο πρωθυπουργός της

Εφές – Ολυμπιακός 62-74: Ισοφάρισε και παίζει την πρόκριση στο ΣΕΦ

Το πλεονέκτημα έδρας επανάκτησε ο Ολυμπιακός που κέρδισε στην Πόλη την Ανατολού Εφές με σκορ 62-74, έκανε το 2-2 και επέστρεψε την σειρά στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου κάνοντας ένα πολύ καλό

20170428

Ο φακός έκανε ζουμ: Η Αννα Καραμανλή έπαιζε πασιέντζα στη Βουλή, στο κινητό της [εικόνες]

Αρκεί λίγο παραπάνω ζουμ και γίνονται... αποκαλύψεις. 

Κάπως έτσι, σήμερα, ο φακός εστίασε στο κινητό της βουλευτού της ΝΔ  Αννας Καραμανλή. 

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε το λόγο

Κόντρα Υπ. Δικαιοσύνης-ΤτΕ για την ασυλία τραπεζικών στελεχών

Ξέσπασε κόντρα μεταξύ υπουργείου Δικαιοσύνης και ΤτΕ σχετικά με την ασυλία των τραπεζικών στελεχών, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.  Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμο αξιωματούχο, η διάταξη

Θεσσαλονίκη: Πρωτοποριακή επέμβαση αλλαγής φύλου

Μια 18χρονη, με διαγνωσμένη διαταραχή ταυτότητας φύλου, έγινε πλέον αγόρι μετά από επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου με μια νέα τεχνική, η οποία εφαρμόστηκε τον
περασμένο Μάρτιο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο

Πάτρα: Χοροί και λουλούδια στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Υψηλά Αλώνια, Ομόνοια και ιστορικό κέντρο θα αποτελέσουν και φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Κυριακή 30 Απριλίου από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων
για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και για την υποδοχή της

Απάντηση του Αρχιεπισκόπου στο Σκουρλέτη.Η Εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος δεν πολιτεύονται

Οξεία ήταν η απάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, μέσω συνεργατών του, στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος σχολιάζοντας τη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη με τον κ. Ιερώνυμο
ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί την

Σε ποιο γήπεδο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ;

Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:30, με την έδρα του αγώνα όμως να παραμένει για την ώρα άγνωστη. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει ΟΑΚΑ, την ώρα που η ΑΕΚ
θέλει το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά δεν έχει πρόβλημα να παίξει

Τέτοια αγγελία κηδείας δεν έχετε ξαναδιαβάσει....



Νικολόπουλος για Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος:Ονειρεύονται…“παλάτια” με προκλητικά μισθώματα;

Περίεργη κινητικότητα για εργασιακές… πολυτέλειες σε «κτίρια- παλάτια» έχει καταγράψει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, σε ερώτησή του που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών και αφορά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τονίζει ότι το

Τεχνολογία και Υγεία: Για πρώτη φορά μια εφαρμογή κινητού καθοδηγεί τους διαβητικούς τι να φάνε για να ελέγξουν το σάκχαρό τους

Επιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές, η οποία βοηθά κάθε άνθρωπο με διαβήτη τύπου 2 να ελέγξει το επίπεδο του σακχάρου του μέσα στη μέρα.

   Η εφαρμογή Glucoracle βασίζεται σε έναν εξατομικευμένο

Στο εσωτερικό του πιο ακριβού σπιτιού της Ελλάδας –Πωλείται για 20 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Το πιο ακριβό σπίτι στην Ελλάδα, βγήκε προς πώληση έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στο νομό Αργολίδος και είναι απλά υπέροχο!





Στην περιοχή Κουνούπι, σε έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχει ένα από τα ομορφότερα σπίτια στη χώρα μας. 568 τετραγωνικά μέτρα, τρεις ιδιωτικές παραλίες, δύο υπαίθριες κουζίνες, 7 καθιστικά εξωτερικού χώρου με θέα στον Σαρωνικό, το σπίτι αυτό πωλείται από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s.

Η κατασκευή του είναι μοναδική και περικλείει όλα όσα θα ήθελε κάποιος για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Θυμίζει ανάκτορο, με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό να προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάποιος.

Η παραλία Κουνούπι
Η παραλία Κουνούπι βρίσκεται  6 χιλιόμετρα ανατολικά από το Πόρτο Χέλι, ακριβώς μπροστά από τον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού στην Αργολίδα.
Έχει άμμο, ψιλό βοτσαλάκι και ρηχά νερά, ενώ «βλέπει» στο μικρό νησίδα Κουνούπι.


Επτά στους δέκα μαθητές Λυκείου σκέφτονται τις σπουδές στο εξωτερικό

Το 44% δηλώνει ισχυρή πρόθεση και το 33% μέτρια πρόθεση να φύγει στο εξωτερικό - Στην έρευνα απάντησαν μαθητές ηλικίας 15-18 ετών από τη Θεσσαλονίκη

Ακόμα και από τα χρόνια του Λυκείου φαίνεται ότι σκέφτονται

Φρίκη από την ομολογία του πατέρα:«Τη σκότωσα κρατώντας την αγκαλιά»

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη στην Αγία Βαρβάρα. Αστυνομικοί, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 27/8) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου

20170427

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την επανεμφάνιση του καρκίνου των πνευμόνων

Επιστήμονες στη Βρετανία -μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες*- ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος (υγρής βιοψίας) που μπορεί να προβλέψει την υποτροπή του καρκίνου των πνευμόνων, μέχρι έναν χρόνο προτού η ασθένεια είναι δυνατό να ανιχνευθεί με ακτινογραφίες και τομογραφίες ή προκαλέσει τα οποιαδήποτε σωματικά συμπτώματα.

Το τεστ ανιχνεύει το DNA του καρκινικού όγκου, το οποίο

"Καπέλο" 650 ευρώ στους φορολογουμένους

Από 50 έως 650 ευρώ θα κληθούν να καταβάλουν οι φορολογούμενοι που τους «πιάνει» η μείωση του αφορολογήτου, βάσει των όσων προβλέπονται στα προσχέδια των μνημονίων της Κομισιόν και του ΔΝΤ, τα οποία έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Οικονομικών.

Το αφορολόγητο θα διαμορφωθεί στα 5.636 ευρώ για τον

Πρόσβαση στο αυτοκίνητο από απόσταση, με ψηφιακό κλειδί, μέσω smartphone

Tην πρώτη ζωντανή δοκιμή της δυνατότητας κοινής χρήσης (sharing) εντός οχήματος, πραγματοποίησε στη Σαγκάη διεθνής εταιρία αυτοκινήτων Lynk & Co, με τα ψηφιακά κλειδιά να δημιουργούν νέα μοντέλα ιδιοκτησίας και συνεργασίας.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την τεχνολογία

Επιστρατεύονται και τα drones ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Με την αξιοποίηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) της ελληνικής αστυνομίας, σε επίπεδο πρόληψης-επιτήρησης, ξεκινά φέτος η αντιπυρική περίοδος, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος
Τόσκας, ανταποκρίθηκε θετικά στο σχετικό αίτημα που έθεσε

Πουλήθηκαν σε ξένο fund στεγαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων;

Πωλητήριο σε στεγαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων, όχι μόνο «κόκκινα» αλλά και ενήμερα, έβαλε το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Η πώληση έγινε σε ξένο fund το οποίο πλέον τα διαχειρίζεται. Η εν λόγω εταιρεία
ονομάζεται Grifonas Finance No1 PLC και έδρα το Λονδίνο.

Μετά του αρχαιολόγους, πρόσληψη και καλλιτεχνικού Διευθυντή (για την χορωδία) στη ΔΕΗ.Τι απαντά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Στην στοχοποίηση της εταιρείας από τα ΜΜΕ απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε για την πρόσληψη καλλιτεχνικού Διευθυντή στη ΔΕΗ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης.

Μιλώντας στον Alpha 9.89, ο κ. Αδαμίδης υποστήριξε ότι ο

Σοκ στην ΕΛ.ΑΣ. - Αγνοείται αστυνομικός από χθες Τετάρτη 26 Απριλίου

Δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του στη ΓΑΔΑ - Αναζητείται από την οικογένεια του - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό. 


Aναζητήσεις για Αστυνομικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος αγνοείται

Ποινική δίωξη κατά 12 υπαλλήλων της ΣΤΑΣΥ για υπεξαίρεση

Ποινική δίωξη  για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων ορισμένα σε βαθμό κακουργήματος άσκησαν κατά των
υπευθύνων καταμέτρησης της ΣΤΑΣΥ ( αστικές

Βρήκε!!! τα 200.000 ευρώ και βγαίνει από τη φυλακή ο Ακης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες και θα φύγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για το σπίτι της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, στο Χαλάνδρι.

Τα χρήματα φαίνεται πως συγκεντρώθηκαν από «δωρεές

Αποκάλυψη για Survivor: «Το βράδυ της ένωσης Μαχητές και Διάσημοι κοιμήθηκαν σε ξενοδοχείο...»

Ο Άκης Δείξιμος μεταξύ άλλων στο Happy Day αναφέρθηκε τι έγινε το βράδυ της ένωσης στο survivor.
Ο τραγουδιστής είπε:
«Γυρίζονται τρία μαζί, ελληνικό, τούρκικο και αργεντίνικο. Δεν

Διήμερο συνέδριο για την αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων


Διήμερο συνέδριο με θέμα «Θεραπευτική συμμαχία για την

Συνέβη και ΑΥΤΟ! Γερμανικό δικαστήριο δικαίωσε Έλληνα δάσκαλο που του έκοψαν τον μισθό λόγω μνημονίων

Μειώσεις μισθών στους δημόσιους υπαλλήλους απαίτησαν οι δανειστές από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις λόγω μνημονίων και αυτό έγινε, με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει και τους δασκάλους που ζουν και διδάσκουν στη Γερμανία.

Όμως την Τετάρτη, το Ομοσπονδιακό Εργατικό Δικαστήριο

20170426

Λάρισα: Σε πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων σε διαμερίσματα αποφάσισε να ενταχθεί ο δήμος Λάρισας με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας, αποφάσισε να ενταχθεί σε πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ και αφορά την μετεγκατάσταση προσφύγων σε διαμερίσματα της πόλης.


Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων στην εισήγηση,

Η Κωνσταντινούπολη του 19ου αιώνα σε έκθεση στην Αγιορειτική Εστία

Φωτογραφίες - ντοκουμέντα αλλά και φωτογραφίες που έχουν να ...αφηγηθούν ιστορίες "μαγικές" ανθρώπων και μνημείων από την πλέον φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, την Κωνσταντινούπολη, φωτογραφίες μιας "ασπρόμαυρης", αλλά τόσο ...χρωματιστής Ανατολής για τους τουρίστες της Εσπερίας, αλλά και φωτογραφίες που επιδιώκουν να
εφεύρουν τον ...εαυτό τους ως έργα τέχνης, φωτογραφίες

Στο achaia FEST και οι Δήμοι Καλαβρύτων και Ερυμάνθου- Το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ Αχαϊκών προϊόντων και Επιχειρήσεων

Τους Δημάρχους Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και Ερυμάνθου κ. Θάνο Καρπή επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας και είχαν συνεργασία για τη συμμετοχή των δύο Δήμων και παραγωγών της περιοχής τους, στο

Στις περιφέρειες το μπαλάκι για το άνοιγμα καταστημάτων Κυριακές

Στη δικαιοδοσία των περιφερειακών αρχών, αναμένεται να περάσει εξ ολοκλήρου το άνοιγμα όλων των καταστημάτων τις Κυριακές, καθώς η κυβέρνηση, μετά από τις πιέσεις των θεσμών, εξετάζει το ενδεχόμενο να άρει τις προϋποθέσεις που απέκλειαν συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων να λειτουργούν κι άλλες, πλην των οκτώ νομοθετικά καθορισμένων Κυριακών.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης,

Οι Ένοπλες Δυνάμεις βράβευσαν σκυλίτσα που γέννησε 43 «επίλεκτα» κουτάβια

Με συμβολικό παράσημο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού βραβεύθηκε ένα θηλυκό βελγικό ποιμενικό (Mallinois), 43 από τα κουτάβια του οποίου «υπηρετούν» σε μονάδες και φυλάκια, ακόμα και παραμεθορίων περιοχών.


Η σκυλίτσα γεννήθηκε το 2009 και εντάχθηκε στη δύναμη

Ακριβή μου -δωρεάν- Παιδεία: Πόσα πληρώνουν οι γονείς για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών τους

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά - Στα 3,8 δισ. ευρώ οι δαπάνες των γονέων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών τους το 2014
Πικρό χαμόγελο προκαλεί στους απανταχού γονείς μαθητών, η λέξη «δωρέαν» όταν χαρακτηρίζει την Παιδεία στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

20170425

Στις 15 Ιουνίου το τελευταίο κουδούνι για τα δημοτικά.Πότε ξεκινούν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Την Πεμπτη 15 Ιουνίου θα χτυπήσει για τελευταία φορά, φέτος, το κουδούνι στα δημοτικά σχολεία, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Έτσι, για το σχολικό έτος 2016-17, η διδασκαλία των

Συσκευή συλλογής νερού από τον αέρα!

Φανταστείτε ένα μέλλον όπου κάθε σπίτι θα διαθέτει μια συσκευή με την οποία θα «τραβά» από τον αέρα όλο το νερό που χρειάζεται ένα νοικοκυριό, ακόμη και αν το κλίμα είναι πολύ ξηρό ή ακόμη και έρημος. Και αυτό θα επιτυγχάνεται μόνο με τη βοήθεια της ενέργειας από τον ήλιο.

Το μέλλον αυτό ίσως δεν είναι τόσο μακρινό, χάρη σε έναν

Σχέδιο μαλτέζικης προεδρίας ΕΕ: Πρόστιμο σε όσες χώρες αρνούνται να δεχτούν πρόσφυγες

Xώρες, οι οποίες αρνούνται να δεχτούν περισσότερους αιτούντες άσυλο και οι οποίοι προέρχονται από άλλα -ήδη επιβαρυμένα- κράτη μέλη θα κληθούν να πληρώσουν 60.000 για τον καθένα εξ αυτών εντός μιας πενταετίας, προβλέπει πρόταση της ευρωπαϊκής προεδρίας της Μάλτας.

 Αντιθέτως, χώρες οι οποίες δέχονται πρόσφυγες θα

Μεγάλο ενδιαφέρον από νέους αγρότες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Με προτάσεις στον Υπουργό για τον πρωτογενή τομέα

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των νέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος
Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Ειδικότερα έχουν

Νέες ρυθμίσεις και εκπτώσεις για τους δικαιούχους εργατικών κατοικιών

Οι νέες ρυθμίσεις, διευκολύνσεις και εκπτώσεις, που αφορούν τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), μετά τον επαναπροσδιορισμό και τον καθορισμό της ενιαίας τιμής παραχώρησης των εργατικών κατοικιών, παρουσιάστηκαν
εκτενώς σε εκδήλωση, που διοργάνωσαν χθες το βράδυ οι

Πάτρα: Στο εδώλιο την Πέμπτη ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης

Την Πέμπτη δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Με σχετικό νόμο, η τότε συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Γιατί πληρώσαμε ακριβότερα τους λογαριασμούς Μαρτίου – Απριλίου της ΔΕΗ

Αγανακτισμένοι καταναλωτές που έλαβαν τις τελευταίες εβδομάδες εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ, διαμαρτύρονται για υπέρογκες αυξήσεις στις χρεώσεις για το ρεύμα που κατανάλωσαν. Οι διαμαρτυρίες αυτές είναι

Απίστευτο...ΗΠΑ: Γιατί επισπεύδουν τις εκτελέσεις βαρυποινιτών...

Η πολιτεία του Αρκάνσας αποφάσισε να εκτελέσει οκτώ θανατοποινίτες σε 11 μέρες πριν λήξει χημική ουσία στο κοκτέιλ που χρησιμοποιείται για την θανάτωσή τους

Μία περιφερειακή δικαστής στις ΗΠΑ αποφάσισε την

Η γνωστή στην Πάτρα μαντάμ Σούλα,μετά από σπόνσορας σε ποδοσφαιρική ομάδα,γίνεται χορηγός σε διεθνές συνέδριο οικονομικών παραγόντων!

Ανοίγει τα «φτερά» της η πασίγνωστη ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής μαντάμ Σούλα, η οποία έγινε γνωστή όταν ξεκίνησε ως σπόνσορας σε ποδοσφαιρική ομάδα. Η αμφιλεγόμενη επιχειρηματίας, που έγινε γνωστή στην Πάτρα προ καιρού με τη δωρεά της σε σχολείο της πόλης, θα είναι «χρυσή»
χορηγός στο διεθνές συνέδριο οικονομικών παραγόντων από

Πρόστιμο και τέσσερις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό

Με συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας για τέσσερις αγωνιστικές τιμώρησε τον Ολυμπιακό η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα
συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον πρώτο ημιτελικό του

Οικογενειακά επιδόματα: Αύξηση στο ποσό για το πρώτο και το δεύτερο παιδί

«Tο παλιό καθεστώς μας κληροδότησε μια κατάσταση που εξαρχής δεν μπορούσαμε να την αποδεχτούμε, την ανθρωπιστική κρίση. Τώρα, θα έχουμε πολύ περισσότερα
μέσα, για να την αντιμετωπίσουμε και να την αντιστρέψουμε.

Ανοιχτά όλες τις Κυριακές τα καταστήματα!

Το νέο μνημόνιο ή αν προτιμάτε η νέα 

συμφωνία με τους δανειστές στις περίπου 

Στη Βουλή δικογραφία κατά του Αλέξη Τσίπρα

Επιλεκτική ενημέρωση για τις δικογραφίες… των άλλων πραγματοποιεί η Βουλή λειτουργώντας ως υποκατάστημα του Μεγάρου Μαξίμου.

Σήμερα διαβιβάστηκαν και αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια

20170424

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Φωτογραφίας «H Ευρώπη μου, τα δικαιώματά μου»

Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «H Ευρώπη μου, τα δικαιώματά μου» διοργανώνει η Ομάδα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Group) της Ευρωπαϊκής

Ο όγκος στον εγκέφαλο πιθανόν να συνδέεται με τη χρήση του κινητού,

Η εκτεταμένη χρήση των κινητών τηλεφώνων πιθανόν συνδέεται με την εμφάνιση όγκου στον εγκέφαλο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η φιλανθρωπική οργάνωση Brain Tumor Charity, σύμφωνα με πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, δικαστήριο στην Ιβρέα της Ιταλίας έλαβε