page contents

20180316

Βασιλειάδης: Αυτά πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλιώς λουκέτο

Τρεις απαράβατες προϋποθέσεις έθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League.

Στην ερώτηση για το «πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

«Amber Alert» έβγαλε το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά τη διπλή εξαφάνιση δυο ανήλικων κοριτσιών

«Amber Alert» έβγαλε το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά τη διπλή εξαφάνιση δυο ανήλικων κοριτσιών από το Δήλεσι Βοιωτίας, τις πρωινές ώρες της 12ης Μαρτίου του 2018.Για τη Ντενίσα Ντ. 17 ετών και την Εμμανουέλλα Ντ. 16 ετών ο λόγος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο», για την εξαφάνιση των ανηλίκων «ενημερωθήκαμε από την οικογένειά τους, στις 14/03/2018 πρωινές ώρες».

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΤΕΝΙΣΑΣ ΝΤ., 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑΣ ΝΤ., 16 ΕΤΩΝ

Τρίκαλα: Η πρώτη πόλη της Ελλάδας με τεχνολογία 5G

Η πρώτη πόλη της Ελλάδας με τεχνολογία 5G, είναι από σήμερα τα Τρίκαλα, καθώς στο Δημαρχείο υπογράφηκε προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στον δήμο Τρικκαίων, τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την e-trikala ΑΕ.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε, ο δήμος ετοιμάζει και

Αθώος κρίθηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Αθώος κρίθηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, κ. Αμβρόσιος για την παράβαση 12 άρθρων της νομοθεσίας, μετά από άρθρο που είχε δημοσιεύσει κατά των ομοφυλοφίλων που περιελάμβανε την περίφημη φράση «Φτυστέ τους».

Στην απολογία του ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Τι είναι η λεγόμενη... μάσκα πέους που αποτελεί το νέο trend ομορφιάς στο Χόλιγουντ;

Την έχουν δοκιμάσει ήδη η Cate Blanchett αλλά και η κολλητή της, Sandra Bullock
Το μυστικό για όμορφο και λαμπερό δέρμα μπορεί να βρίσκεται στο πιο... απρόσμενο σημείο. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ένα νέο trend ομορφιάς που φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει τον τελευταίο καιρό πολλές καλλονές του Χόλιγουντ.


Σύμφωνα με την Page Six, η Cate Blanchett αλλά και η

Σχολικός διαγωνισμός: α. Πολιτιστική δράση και β. Υπεύθυνος πολίτης

Ο Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821 (www.apogonoi1821.gr) ιδρύθηκε το 1938 από απογόνους των αγωνιστών του 1821 και έχει σαν στόχο να προωθήσει δράσεις ανύψωσης του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων και στήριξης των αξιών και του πολιτισμού της πατρίδας μας.

Στην κατεύθυνση αυτή, και ειδικά με ορίζοντα τα 200 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 που συμπληρώνονται σύντομα (το 2021), ο ‘Όμιλός μας αναλαμβάνει μία σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις, για τις οποίες θα ενημερώνει προοδευτικά τον τύπο.

Η πρώτη πρωτοβουλία αφορά την βράβευση σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε δύο άξονες.

ΒΡΑΒΕΙΟ Πολιτιστικής δράσης
Ο ‘Όμιλος θα βραβεύσει σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που καλλιεργούν με τις δράσεις τους εθνικό φρόνημα μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, με αφορμή την επέτειο της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 1821.

Τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να βιντεοσκοπήσουν και να μας αποστέλλουν μέχρι τις 30 Απριλίου 2018, εορταστικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις που διοργάνωσαν.
 Το κάθε έργο θα αξιολογεί για την εικαστική αρτιότητά του, την καινοτομία του και τον πατριωτικό του χαρακτήρα, 

20180315

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Αιγίου θα καθίσει εντός της ημέρας, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μετά την μήνυση που υπέβαλλαν σε βάρος του ομοφυλόφιλοι.

Την ίδια ώρα αντιεξουσιαστές έχουν δώσει ραντεβού έξω απο το δικαστικό μέγαρο του Αιγίου, προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους ομοφυλόφιλος , αλλά και τη διαμαρτυρία τους για τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στο παρελθόν του κ. Αμβροσίου και του επιτίθενται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα σε συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛΑΣ, για να αποφευχθούν επεισόδια, από την στιγμή που θα αποφασίσει

20180314

Οι τράπεζες στέλνουν επιστολές σε 400.000 δανειολήπτες για κούρεμα

Επιστολές με τις οποίες καλούν τους πελάτες να προσέλθουν για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους συμπεριλαμβανομένου και γενναίου «κουρέματος» στέλνουν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες ενόψει της πώλησης χαρτοφυλακίου καταναλωτικών δανείων.

Οι επιστολές, σύμφωνα με αρμόδια τραπεζικά στελέχη,

20180313

Πάτρα: «Μπλόκο» στο λιμάνι από αγανακτισμένους κατοίκους – Στις κινητοποιήσεις και αστυνομικοί – λιμενικοί

Τελεσίγραφο προς τους αρμόδιους φορείς για να βρεθεί λύση με το πρόβλημα του μεγάλου αριθμού των μεταναστών στην περιοχή του νέου λιμανιού της Πάτρας έστειλαν στους αρμόδιους φορείς οι κάτοικοι από τις νότιες συνοικίες της πόλης.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Κρύα

Όλες οι αλλαγές στις φετινές φορολογικές δηλώσεις

Οι δαπάνες με ηλεκτρονικό χρήμα που εξασφαλίζουν το αφορολόγητο όριο για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες αλλά και μια παγίδα για όσους εμφανίζονται ως φιλοξενούμενοι είναι οι δύο βασικές αλλαγές του νέου βασικού εντύπου της φορολογικής δήλωσης Ε1. 

Ειδικά για τους φιλοξενούμενους μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα,