page contents

20180328

Δωρεάν στο εξής οι πολιτικοί γάμοι στην Πάτρα.Στους άνεργους νεόνυμφους ο δήμος θα παραχωρεί και χώρο για τη δεξίωση

Η κατάργηση του τέλους τέλεσης πολιτικών γάμων και η δωρεάν παραχώρηση δημοτικών χώρων για την διευκόλυνση των νέων ζευγαριών στην διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης, εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων!

Στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Νομικής

20180326

Απάτη με ιερείς που πήραν μισθούς 3,8 εκατομμυρίων...στο κόλπο και εφοριακοί

Η εκδίκαση ενός μεγάλου σκανδάλου αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στη Λάρισα. Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα βρεθούν έξι άτομα, δύο ιερείς από τα Φάρσαλα και τέσσερις εφοριακοί της τοπικής ΔΟΥ (δύο από τον Βόλο, ένας Λαρισαίος και ένας από τα Φάρσαλα).

Οι κατηγορούμενοι φέρονται πως συνεργάστηκαν στο

Πρόσληψη 158 μονίμων υπαλλήλων στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής βρίσκεται το σχέδιο προκήρυξης για την πρόσληψη 158 μονίμων υπαλλήλων στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα εκδοθεί, σχεδόν, ταυτόχρονα με τις νέες του υπουργείου Δικαιοσύνης (588 θέσεις) και της ΕΥΔΑΠ (103 θέσεις).

Το workenter έχει στην διάθεσή του το έγγραφο εντολής της διοίκησης του ΑΣΕΠ που αποδεικνύει το «επείγον σήμα» για την έκδοση της νέας προκήρυξης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα προσληφθεί μόνιμο προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από τον συνολικό αριθμό των 158 θέσεων, οι περισσότερες θα διατεθούν στην κατηγορία ΔΕ για την πρόσληψη τεχνικών διαφόρων ειδικεύσεων, κυρίως Ηλεκτροτεχνιτών και Μηχανοτεχνιτών Δικτύων.

Θα επιλεγούν επίσης πτυχιούχοι Πληροφορικής, μηχανικοί πολυτεχνικών ειδικεύσεων και διοικητικό προσωπικό με απολυτήριο Λυκείου ή δίπλωμα ΙΕΚ.

ΑΣΕΠ ΕΥΔΑΠ: Αιτήσεις για 209 μόνιμες προσλήψεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (Αριθμός 1Κ/2018) - Πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας διακοσίων εννέα (209) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και

«Καμπανάκι» για τεχνητές ελλείψεις σε 100 φάρμακα!

Περισσότερα από 100 φάρμακα απουσιάζουν από τα ράφια των φαρμακείων, εκ των οποίων κάποια από αυτά είναι

Φάρμακο έχει δείξει δυνατά αποτελέσματα στη θεραπεία εθισμού σε αλκοόλ - ναρκωτικά

Νέο φάρμακο, δημιούργημα Αυστραλών επιστημόνων, μπορεί να φέρει την επανάσταση στην αντιμετώπιση του
εθισμού στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Οι ερευνητές του University of Sydney πέρασαν πάνω από μία δεκαετία αναπτύσσοντας το SOC-1 ως αντίδοτο στις καταστροφικές