page contents

20180503

Γεροβασίλη: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων τον Ιούνιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ κατά της αξιολόγησης, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας το
πρωί της Πέμπτης, στον ΣΚΑΪ. Είμασταν «κατά της αξιολόγησης όπως προέβλεπε η διαδικασία όταν στην θέση μου ήταν ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οδηγούσε το 15% των δημοσίων υπαλλήλων σε απόλυση ή διαθεσιμότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς τα χρονοδιαγράμματα, η κα Γεροβασίλη είπε πως, η αξιολόγηση θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. «Ήδη αποστέλλονται οι σχετικές εγκύκλιοι». Και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, όπως ανέφερε.

Γραφείο κάνναβης συγκροτεί το υπουργείο Υγείας

Ειδικό γραφείο για τα θέματα που άπτονται της χρήσης της φαρμακευτικής κάνναβης θα συγκροτήσει το υπουργείο Υγείας, όπως ανέφερε ο υπουργός, Ανδρέας Ξανθός, κατά την τοποθέτησή του στη διημερίδα «ΥES WE CAN-NABIS» της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, το νέο ειδικό γραφείο θα υπάγεται στη

Η Κέλλυ Λουφάκη έγραψε ιστορία για την ελληνική γυναικεία ξιφασκία με αμαξίδιο

Η μεγαλύτερη στιγμή της ελληνικής γυναικείας ξιφασκίας με αμαξίδιο, γράφτηκε στο Μόντρεαλ.   Η Κέλλυ Λουφάκη, υπο
την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη

20180502

Facebook όπως λέμε… Tinder: Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία γνωριμιών

Είτε σας αρέσει είτε όχι, το Facebook σε λίγο καιρό θα γίνει κάτι σαν… «γραφείο» γνωριμιών.

Σε όσους εύλογα αναρωτιέστε «γιατί, πριν τι ήταν;» να σας

Αυξήσεις από 20 ευρώ έως 83 ευρώ το μήνα για 198.349 συνταξιούχους

Ξεκινά από την Πέμπτη 3 Μαΐου η παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης του Ν. 3986/2011 υπέρ του ΑΚΑΓΕ, στα καταβαλλόμενα ποσά των επικουρικών συντάξεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΤΕΑΕΠ.

Ο νέος τρόπος παρακράτησης αφορά συνταξιούχους του

Δύο ξαπλώστρες μετά ομπρέλας 200 ευρώ! Δείτε την σχετική απόδειξη...

Το εστιατόριο Nammos ίσως είναι ένα από τα πιο χλιδάτα της Ελλάδας, αλλά ο τιμοκατάλογος δημιουργεί ίλιγγο και προκαλεί.

Δείτε απόδειξη από το γνωστό εστιατόριο και κλάψτε. Δύο

Η πρόταση Ακιντζί διχάζει την Κύπρο

Διχάζει την Κύπρο, η πρόταση Ακιντζί να αποτελέσει το πλαίσιο του ΓΓ του ΟΗΕ «στρατηγική συμφωνία» στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Με διαφορετικό τρόπο είδαν η κυπριακή κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ την πρόταση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, να αποτελέσει το πλαίσιο του γγ του ΟΗΕ «στρατηγική συμφωνία» στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, τόνισε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει "στρατηγική συμφωνία", επί του πλαισίου Γκουτέρες για το θέμα των στρατευμάτων, χωρίς την Τουρκία».

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Προδρόμου δήλωσε ότι η Τουρκία ήταν αυτή που δεν αποδέχθηκε το πλαίσιο του γενικού γραμματέα, ενώ η ελληνοκυπριακή πλευρά κατέθεσε και γραπτώς προτάσεις.

Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, δεν μπορεί ο κ. Ακιντζί να ζητεί από την ελληνοκυπριακή πλευρά να τοποθετηθεί επί του πλαισίου Γκουτέρες.

Ο κ. Προδρόμου κάλεσε τον Μουσταφά Ακιντζί «να συνεννοηθεί με την Τουρκία, η οποία δηλώνει ότι το Κυπριακό τελείωσε με βάση τις υφιστάμενες παραμέτρους του ΟΗΕ και να απαντήσει εάν αποδέχεται την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων».

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως το μόνο το οποίο πράττει η Τουρκία είναι να παρεμβαίνει με πολεμικά σκάφη στα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αντίθετη είναι η θέση του ΑΚΕΛ, το οποίο θεωρεί ότι η πρόταση του Μουσταφά Ακιντζί για «στρατηγική συμφωνία», στη βάση του πλαισίου Γκουτέρες, «διανοίγει την προοπτική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων και καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να την αξιοποιήσει».

Ο γγ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού δήλωσε στο ΡΙΚ ότι «το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ήταν να επιδιώξει μια συνάντηση με τον κύριο Ακιντζί και να ζητήσει διευκρινίσεις για το τι ακριβώς εννοεί».

Ταυτόχρονα, είπε, θα μπορούσε να επιδιωχθεί να υπάρξει παρόμοια τοποθέτηση με αυτή του κυρίου Ακιντζί και από την Τουρκία.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Κυπριανού, «αντί να αξιοποιήσει τη χαραμάδα, που διανοίγεται, δίνει την εντύπωση ότι έχει στριμωχτεί και προσπαθεί να ξεφύγει».

Ψεκάζει το στρώμα της με οινόπνευμα - Μόλις δείτε το γιατί θα το κάνετε αμέσως!

Το οινόπνευμα δεν είναι μόνο για τις πληγές μας...  
Ίσως να έχετε ακούσει πως είναι χρήσιμο για τον καθαρισμό
διαφόρων αντικειμένων και την αφαίρεση λεκέδων.
Ας δούμε σε τι χρησιμεύει το οινόπνευμα:
*Σκοτώνει τα ακάρεα και τα μικρόβια στο κρεβάτι
*Επιδιορθώνει τη σπασμένη σκιά ματιών, το ρουζ και την πούδρα. Ρίχνετε πάνω τους οινόπνευμα και τα απλώνετε με το δάχτυλο σας. Τα αφήνετε να στεγνώσουν και αμέσως γίνονται σαν καινούργια.
*Αν ψεκάσετε παπούτσια ή άλλα αντικείμενα τα οποία μυρίζουν και τα αφήσετε στον ήλιο να στεγνώσουν, αμέσως η μυρωδιά εξαφανίζεται