page contents

20190706

Βουλευτικές εκλογές 2019: Μάθε πού ψηφίζεις - Αλλαγές στα εκλογικά κέντρα

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν εγκαίρως για το πού ψηφίζουν την 7η Ιουλίου, καθώς η κατανομή των εκλογέων θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου, λόγω της σημαντικής μείωσης του συνολικού αριθμού των εκλογικών τμημάτων. 

Τον αναλυτικό οδηγό για τις εθνικές εκλογές 2019 της 7ης Ιουλίου εξέδωσε το  υπουργείο Εσωτερικών, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των ψηφοφόρων. Μεταξύ αυτών και το πώς θα βρουν το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζουν.
Μάθε πού ψηφίζεις με ένα κλικ πατώντας εδω

Αλέξης Παπαλεξόπουλος: Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει προτεραιότητα την ελληνική οικογένεια (περισσότερο δε την πολύτεκνη)


(Ο Αλέξης Παπαλεξόπουλος είναι υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με την Ελληνική Λύση)

Στα μνημονιακά χρόνια της κρίσης η πολύτεκνη οικογένεια «χτυπήθηκε» από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν.
Τη στιγμή κατά την οποία η χώρα μας καταρρέει δημογραφικά και εξυφαίνεται μια αθέατη γενοκτονία- αφού όλα τα χρόνια της κρίσης, οι θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις- και όλες οι κυβερνήσεις ακολούθησαν  αντιδημογραφική, αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.
Η αύξηση των φόρων και των χαρατσιών,η κατάργηση της ισόβιας σύνταξης

Πάτρα: Διέρρηξαν σχολεία και πήραν καλοριφέρ και κλιματιστικά!

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις Έλληνες ηλικίας 46, 18 και 29 ετών, διότι  ενεργώντας από
κοινού με τρεις ακόμη άνδρες, ηλικίας 29, 39 και 25 ετών, οι οποίοι αναζητούνται, διέρρηξαν  προχθές στην Πάτρα δυο σχολεία και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, δυο  κλιματιστικά, εννέα σώματα καλοριφέρ και επτά μεταλλικά καπάκια φρεατίων.




Οργή για τη δίωξη των κοριτσιών που σκότωσαν τον πατέρα τους μετά από συστηματική κακοποίηση

Η δίωξη τριών εφήβων κοριτσιών, των αδερφών Κατσατούριαν, για φόνο εκ προ μελέτης του πατέρα τους, ο οποίος για χρόνια τις κακοποιούσε σωματικά αλλά και σεξουαλικά, έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης στη Ρωσία, αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από τη δικαιοσύνη και το κράτος τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Η υπόθεση έχει δημιουργήσει παράλληλα κι ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης για τα κορίτσια, που βρίσκονται αντιμέτωπες ακόμα και με φυλάκιση είκοσι ετών.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Μίκαελ Κατσατούριαν αποφάσισε

ΔΕΗ: Προσλήψεις 79 υπαλλήλων γραφείου - Πότε λήγει η προθεσμία

Ξεκίνησαν χθες (4/7/2019) οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών μέσω ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις υπαλλήλων γραφείου στη ΔΕΗ.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη υπαλλήλων στην ΔΕΗ