page contents

20170928

Πάτρα: «Εστησαν» τροχαίο και άρπαξαν την τσάντα ταμία επιχείρησης

Δέκα επτά χιλιάδες ευρώ ήταν η λεία των δύο άγνωστων
δραστών οι οποίοι χθες το πρωί «έστησαν» τροχαίο προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα 35χρονης, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της με τις εισπράξεις της επιχείρησης όπου εργάζεται ως ταμίας προκειμένου να τις καταθέσει σε τραπεζικό κατάστημα.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, διότι χθες το πρωί στο Άνω Καστρίτσι στην Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία 35χρονης, ένας από τους δράστες κινούμενος με μοτοσικλέτα και προσποιούμενος ότι είχε τραυματιστεί λόγω τροχαίου ατυχήματος ανέκοψε την πορεία αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε η 35χρονη.
Όταν η παθούσα βγήκε από το αυτοκίνητό της για να τον βοηθήσει, ο δράστης, άνοιξε την θύρα του οχήματος της κι αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα της, καθώς και το χρηματικό ποσό των (16.954,36) ευρώ.
Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο συνεργός του.
Η  μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησε ο δράστης για να προσποιηθεί το τροχαίο ατύχημα είχε κλαπεί πριν δύο ημέρες στην Πάτρα. Δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν εντός των ορίων αυτοφώρου.
Ληστεία σε βάρος γυναίκας που εργάζεται ως ταμίας σε επιχείρηση σημειώθηκε μέρα- μεσημέρι στην περιοχή της Μαγούλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έφυγε απο την επιχείρηση με το αυτοκίνητο της έχοντας μαζι της τσάντα με χιλιάδες ευρώ προκειμένου να καταθέσει σε
τραπεζικό κατάστημα.
Ξαφνικά μπροστά της εμφανίστηκε ένα μηχανάκι, ο οδηγός του οποίου το πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο.
Στην συνέχεια ο δράστης με αστραπιαίες κινήσεις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και άρπαξε την τσάντα με τα χρήματα.
Η γυναικα υπέστη σόκ και αφού απομακρύνθηκε ο άνδρας απο το σημείο, πανικόβλητη τηλεφώνησε στην εταιρεία και ενημέρωσε για την ληστεία.
Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία άμεσα ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, που μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες.
Εντυπωση προκαλεί ο τρόπος δράσης του κλέφτη καθώς φαίνεται ότι γνώριζε πρώτον που εργαζόταν η γυναίκα και δεύτερον κάθε ποτε μετέφερε τα χρήματα στην τράπεζα.
Πηγή:http://patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου