page contents

20170817

Η ΑΕΚ ψάχνει την επιστροφή σήμερα στις 21:45

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν ζωντανές τις
ελπίδες τους για την επάνοδο στη βασική διαδρομή της διοργάνωσης, σήμερα στις 21.45, στο πρώτο ραντεβού απέναντι στην Μπριζ, στο Βέλγιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εστίασε στις χθεσινές του δηλώσεις ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να μη δώσει χώρο στον αντίπαλό της και θα προσπαθήσει να φτάσει στο εκτός έδρας γκολ για να διεκδικήσει με καλύτερη προοπτική την πρόκριση στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ.

«Στόχος μας είναι η νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να είμαστε γενναίοι και να μην κάνουμε λάθη», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου και υπογράμμισε ακόμη:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω αποφασίσει για τους έντεκα. Στη διάρκεια του φιλικού με Πλατανιά, δοκίμασα να παίξω με τέσσερις στην άμυνα για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Για μένα φαβορί είναι η ΑΕΚ. Γιατί είναι η ομάδα μου. Σέβομαι την Μπριζ, είναι δυνατή, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ δυνατοί. Η Μπριζ έχει ομάδα με πολύ ταλέντο, ταχύτητα και παίκτες με εμπειρία».

Ο Ισπανός τεχνικός δέχθηκε και τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη («βλέπουμε προοπτική στο πρόσωπό σου») ο οποίος ταξίδεψε στο Βέλγιο, ενώ αποφάνθηκε, στην κουβέντα που είχαν οι δύο άνδρες, ότι είναι θέμα χρόνου για να αποδώσουν και οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και που δεν αξιοποιήθηκαν στα προηγούμενα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε δύο συστήματα, στο 4-3-3 και το 3-5-2, με επικρατέστερο το πρώτο, ενώ η εμφάνιση του Ανέστη στο αεροδρόμιο (με δεμένο το πόδι) δεν κρίνεται ανησυχητική, καθώς αποδόθηκε σε σχίσιμο που υπέστη στην (προηγούμενη) προπόνηση κι ενώ στην αποστολή για κάθε ενδεχόμενο υπάρχει και ο Τσιντώτας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπριζ Ιβάν Λέκο έχει στη διάθεσή του 21 παίκτες για το αποψινό ματς, τους Χόρβατ, Χούμπερτ, Τόινκενς, Παλάσιος, Ενγκελς, Μέχελε, Ντένσβιλ, ντε Μποκ, Τούμπα, Σίμονς, Νακάμπα, Φόρμερ, Φανλερμπέργκε, Χανάκεν, Ραφαέλοφ, Φλιέτινκ, Ντιαμπί, Φόσεν, Μοράες, Λιμπόμπε και Ντένις Μποναβεντούρα, ενώ είναι σαφές ότι οι Βέλγοι θα επιδιώξουν να πιέσουν την ΑΕΚ και να φτάσουν σε σκορ που θα τους δώσει ασφάλεια ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης, την επόμενη Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου