page contents

20170813

Πάτρα: Στα χέρια των αρχών ο εμπρηστής μηχανών και οχημάτων

Απέδωσαν καρπούς οι πολυήμερες έρευνες των αρχών στην Πάτρα για τα καθημερινά περισταστικά με τους εμπρησμούς σε οχήματα, δίκυκλα και ΙΧ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, χθες βράδυ, σε μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε, συνελήφθη ένα άτομο, που φαίνεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του.
Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία Διεύθυνσης Αχαΐας.
Ο εμπρηστής, «χτύπησε» τελευταία φορά -εις τριπλούν μάλιστα- προχθές Παρασκευή στην Πάτρα. Συγκεριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής, Πυροσβεστική και Αστυνομία, κατέγραψαν τρία διαφορετικά περιστατικά, μία απόπειρα εμπρησμού και δύο εμπρησμούς.
> Στη 1.00 τα ξημερώματα, ο άγνωστος άνδρας προσπάθησε, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, να βάλει φωτιά σε ένα όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο, στην περιοχή των Ταμπαχάνων. Εγινε αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Κάτοικοι περιέγραψαν μάλιστα στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες τα χαρακτηριστικά του δράστη.
> Περίπου τρεις ώρες αργότερα, λίγο πριν τα ξημερώματα, σημειώθηκαν δύο ακόμα εμπρησμοί. Στόχος του δράστη ή των δραστών ήταν δύο δίκυκλα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας κοντά στην ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, όπου έχουν καταγραφεί οι περισσότεροι εμπρησμοί. Μόλις οι ένοικοι της πολυκατοικίας αντελήφθησαν τη φωτιά, επικράτησε ανησυχία, διότι ήταν υπαρκτός ο κίνδυνος επέκτασης τόσο σε διπλανά οχήματα, όσο και σε διαμερίσματα. Ομως ήταν άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που πρόλαβε να σβήσει τις φωτιές, πριν επεκταθούν.
Ο τελευταίος διπλός εμπρησμός είχει προβληματίσει τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση. Και τούτο διότι εκτιμούσαν ότι αν πίσω από τις τρεις τελευταίες περιπτώσεις βρίσκεται το ίδιο άτομο, τότε πήρε μεγάλο ρίσκο, αφού γνώριζε πως μετά την απόπειρα εμπρησμού, υπήρχε κινητοποίηση της Αστυνομίας για τη σύλληψή του.
Πηγή: pelop.gr
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου