page contents

20161202

Αυγενάκης: Θα απολύσουμε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους

Το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ για την εξοικονόμηση δαπανών αποκάλυψε από τα Ανώγεια ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, εξαγγέλλοντας απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.
Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θεόδωρου Καράογλου για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, τη σκυτάλη πήρε ο Λ.Αυγενάκης , ο οποίος  σε συνάντηση που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ, είπε πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 1,5 δισ. ευρώ απολύοντας μερικές χιλιάδες εργαζόμενους από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα.
Τη δήλωση Αυγενάκη μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Candia News, υπογραμμίζοντας πως η συζήτηση ήταν δημόσια, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, κομματικούς και μη, για «αυτό ας μην αμφισβητηθεί».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και σύμφωνα με το Candia News, ο Αυγενάκης έδωσε αυτήν την απάντηση όταν ρωτήθηκε από στέλεχος του κόμματος για το πως θα εξοικονομηθούν χρήματα για την υλοποίηση όσων υποσχόταν και πως θα αντιμετωπίσει η ΝΔ το πρόβλημα του χρέους.
Η αναφορά του φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου