page contents

20170415

Η έκθεση της Αστυνομίας για όσα έγιναν στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Μια ημέρα μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η Αστυνομία εξέδωσε την επίσημη έκθεσή της για όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς. Όπως αναφέρεται, τα ΜΑΤ δέχθηκαν επίθεση αρχικά από 10 άτομα χωρίς διαπιστεύσεις και

Μαχαίρωσε τον παπά επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον πατέρα του

Απίστευτο περιστατικό στο Κλειδί Ημαθίας χθες το βράδυ με πρωταγωνιστή έναν 23χρονο που επιτέθηκε και τραμάτισε τον 59χρονο παπα εκκλησίας, επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον 69χρονο πατέρα του. Ωστόσο, πίσω από την επίθεση φαίνεται να υπήρχαν και άλλοι λόγοι σύμφωνα με την τοπική κοινωνία. Ο σημαντικότερος λόγος ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας των δραστών και του ιερέα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το emvolos.gr, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο 69χρονος που νωρίτερα είχε ζητήσει να κοινωνήσει μαζί με
τον 23χρονο γιο του περίμεναν τον ιερέα στον αύλειο χώρο

(Video)Σε... κλειστό κύκλο έγινε το “πάρτι κρεατοφαγίας".Μόλις 15 άτομα πήγαν

Σε... κλειστό κύκλο έγινε το “πάρτι κρεατοφαγίας" που διοργάνωσε η Ένωση Άθεων στη Θεσσαλονίκη, την Μεγάλη Παρασκευή και που προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις από την εκκλησία.
Τα μέλη της Ένωσης, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους και κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα της πλατείας Άθωνος για να δειπνήσουν. Σε δηλώσεις τους, μεταξύ άλλων, τόνισαν ότι δεν θέλουν να τους κοιτάνε με μισό μάτι στο γραφείο αν φάνε ένα σάντουιτς με ζαμπόν αλλά και πως βαρέθηκαν να βλέπουν τις ίδιες ταινίες για τη σταύρωση κάθε χρόνο στην τηλεόραση.

Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί η νηστεία και η επόμενη μέρα

Τόσο η νηστεία όσο και οι μέρες μετά τη νηστεία εγκυμονούν κινδύνους εφόσον γίνονται υπερβολές. Η νηστεία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό και στο τέλος της να παρατηρείται πνευματική διαύγεια, αυξημένη ενεργητικότητα και λάμψη στο δέρμα. 

 Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί η νηστεία και η επόμενη μέρα

Μια ώρα τρέξιμο «χαρίζει» επτά ώρες ζωής

Το τρέξιμο εκτός από ευεξία όπως φαίνεται προσφέρει και μακροζωία. Μελέτη απέδειξε πως όσοι τρέχουν παρατείνουν την ζωή τους έως και τρία χρόνια.

Αυτό ισχύει ακόμη κι αν τρέχουν αργά και σποραδικά, αν

Οριστικό τέλος στις χάρτινες αποδείξεις από την Εφορία

• Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες δεν είναι υποχρεωμένοι να κρατούν τις χάρτινες αποδείξεις προκειμένου να εξασφαλίσουν την έκπτωση φόρου 1.900-2.100 ευρώ που
οδηγεί στο έμμεσο αφορολόγητο όριο. Οι χάρτινες αποδείξεις

20170414

Απειλείται με κατάσχεση η περιουσία της Ελλάδας στις ΗΠΑ λόγω C4I

Με κατάσχεση απειλείται η περιουσία του ελληνικού Δημοσίου στις ΗΠΑ, εξαιτίας του προστίμου 40 εκατομμυρίων ευρώ που επιδίκασε αμερικανικό δικαστήριο εις βάρος της χώρας για την υπόθεση C4I.

Για την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνει η «Καθημερινή» και

«Φωτιά» τα εκκαθαριστικά

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν εφέτος χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι θα δουν αυξημένο τον… λογαριασμό που θα πρέπει να πληρώσουν μετά την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.

​Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβαρύνονται με συντελεστές που

Ο Σεραφείμ καλεί τον Ερντογάν να γίνει Ορθόδοξος Χριστιανός!

Μάλιστα προειδοποιεί τον κ. Ερντογάν ότι αν δεν ασπαστεί στην Ορθοδοξία, τόσο ο ίδιος, όσο η οικογένειά του και ο λαός της Τουρκίας θα καταταγούν στον τόπο της βασάνου «και ατελευτήτου κολάσεως».

Πάντως δεεν είναι η πρώτη φορά που ο μητροπολίτης

ΠΑΤΡΑ - Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί σε δύο σεμινάρια που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στην Πάτρα, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου).

Αναλυτικότερα, το πρώτο σεμινάριο, του νομού Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί 11:00-15:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού ενώ το δεύτερο θα
πραγματοποιηθεί 16:00-20:00 και απευθύνεται στους

Υπ. Παιδείας: Πρόσκληση για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αίτηση και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών απηύθυνε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 

 Η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ73, ΤΕ01, ΤΕ16 και ΔΕ01 για το σχολικό έτος 2017-2018. 
Παράλληλα, το υπουργείο καλεί τους εμπειροτέχνες ιδιώτες να υποβάλουν αίτηση για ένταξη σε πίνακα ωρομισθίων μουσικών ειδικεύσεων για πρόσληψη στα Μουσικά Σχολεία, σχολ. έτους 2017-2018.
Επιπλέον, καλούνται οι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ61 και ΠΕ71, καθώς και οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που ανήκουν σε όλους τους προβλεπόμενους από τις ισχύουσες διατάξεις κλάδους γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στην ΕΑΕ, να υποβάλουν αίτηση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την ένταξή τους στους οικείους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Κύριους ή Επικουρικούς), σχολικού έτους 2017-2018.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.
Η Αίτηση - Δήλωση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του υπουργείου. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα σχετικές οδηγίες.
Η επιλογή των περιοχών προτίμησης θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο, πλησιέστερα στην ημερομηνία έναρξης του διδακτικού έτους 2017-2018, κατόπιν έκδοσης νεότερης σχετικής υπουργικής απόφασης.
ethnos.gr

Νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Φάληρο.Εξιλεώθηκε ο Χιμένεθ, κέρδισε το ποδόσφαιρο

Από ένα ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι στο Καραϊσκάκη, με την ΑΕΚ να φεύγει τελικά νικήτρια και τον προπονητή της να παίρνει ρεβάνς για την εξάρα του 2011.

Εκτός της ΑΕΚ, νικητής ήταν και το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του

20170413

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα για το Πάσχα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα σημειώνει:
«Για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για όλους μαζί το
Πάσχα έχει πολλαπλούς συμβολισμούς και σηματοδοτεί μια

Δείτε την Θεία Λειτουργία από τον Λύχνο



 Πατήστε  εδω για να δείτε ζωντανά την Θεία Λειτουργία 


από την τηλεόραση του Λύχνου

Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για νέα πυρηνική δοκιμή, αψηφώντας τις απειλές Τραμπ

Η Βόρεια Κορέα φαίνεται ότι ετοιμάζεται γι’ άλλη μια πυρηνική δοκιμή αψηφώντας τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανάληψης στρατιωτικής δράσης για να πιέσει την Πιονγιάνγκ να εγκαταλείψει το πυρηνικό και το βαλλιστικό της πρόγραμμα.

H ομάδα αναλυτών 38 Νorth που εδρεύει στις ΗΠΑ και

Ράβεται το "κοστούμι" της εποπτείας έως το 2023

Της Δήμητρας Καδδά
Το δημοσιονομικό "περιβάλλον" στο οποίο θα πρέπει να κινείται η Ελλάδα έως το 2023 διαμορφώνουν τις επόμενες εβδομάδες κυβέρνηση και θεσμοί.  Με την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων η οποία σχεδιάζεται αμέσως μετά την
σύνοδο της Ουάσιγκτον, δηλαδή στις 24-25 Απριλίου, θα

Πώς να κρύψετε μια φιλία σας στο Facebook

To Facebook σας επιτρέπει να δείτε τι βλέπουν οι άλλοι -και μάλιστα όποιος ή όποια θέλετε να ελέγξετε τι βλέπει- και μπορείτε να κρύψετε ποιοι είναι οι φίλοι σας από
οποιονδήποτε σας επισκεφτεί μέσω αναζήτησης ή από

Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέα:Είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ;

Οι μέρες που έρχονται χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη ιερότητά τους. Ο Ιησούς εισέρχεται εκουσίως για να παραδοθεί εις χείρας ανθρώπων ανόμων, για να παραδοθεί

Ο Τσίπρας μπέρδεψε δρόμο της Αχαΐας με... Πτέρυγα Μάχης

Ενα από τα ευτράπελα της εκδήλωσης των εγκαινίων στην Ολυμπία Οδό, στο τμήμα της Πατρών - Κορίνθου, ήταν η ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Χρήστο Σπίρτζη, για το τι είναι η «111».

Οπως αναφέρει το Tempo24.gr κατά τη δήλωση που έκανε ο

Πάρτι κρεατοφαγίας της Ένωσης Αθέων τη Μεγάλη Παρασκευή

Η Ένωση Αθέων διοργανώνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, πάρτι γνωριμίας και κρεατοφαγίας προσκαλώντας όσους όλον τον κόσμο τη Μεγάλη Παρασκευή να συμμετάσχει στον «Φανερό Δείπνο», όπως τον ονομάζουν.

«Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη

Προσοχή: «Αετονύχηδες» στήνουν καρτέρι σε εκκλησίες και… εξαφανίζουν τσάντες

Μεγάλη Εβδομάδα και οι εκκλησίες της Πάτρας γεμίζουν από πιστούς, με τους επιτήδειους να στήνουν καρτέρι, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να αρπάξουν πορτοφόλια και τσάντες, αξιοποιώντας την κοσμοσυρροή που παρατηρείται.

Ήδη οι «αετονύχηδες» χτύπησαν σε εκκλησία του

Πάσχα στα Μετέωρα: μία εμπειρία γεμάτη Ορθοδοξία και Ελλάδα

Η αγιομετεωρίτικη μοναστική κοινότητα και γενικότερα το περιεχόμενο της Αγιομετεωρίτικης κληρονομιάς, πρεσβευτές ορθοδοξίας, ελληνισμού, παιδείας, ιδανικών και πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, αποτελούν αναμφισβήτητα τις ημέρες του Πάσχα έναν πνευματικό προορισμό έμπλεο των ναμάτων της Ορθόδοξης πίστης και λατρείας όπως τον επιτάσσει η παράδοση της Εκκλησίας και του ελληνικού λαού.

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο που αξίζει κανένας να

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου θα ισχύσει, από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, σύμφωνα με την Τροχαία, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη διευκόλυνση της οδικής κυκλοφορίας, λόγω της εξόδου και της επιστροφής των εκδρομέων για τις γιορτές του Πάσχα.

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι οι εξής:

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 15:00 έως 22:00 και την Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 06:00 έως 16:00, θα ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις:

- Στη Νέα Εθνική Οδό (ΝΕΟ) και στην Παλιά Εθνική Οδό

Πάτρα: Αυτοσχέδιο Survivor σε σχολείο με τραυματισμό μαθητή - Χαμός στα διαλείμματα!

Σκηνές απείρου κάλλους με μαθητές να χωρίζονται σε διάσημους και μαχητές. Τα αυτοσχέδια εμπόδια που τοποθέτησαν προκάλεσαν τραυματισμό...
Το Survivor έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες το απόλυτο

Ο Τραμπ ετοιμάζει εμπάργκο για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Παρά το γεγονός της αποστολής της αμερικανικής ναυτικής αρμάδας στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου, η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να επικεντρώνει το βάρος της στρατηγικής της στην εφαρμογή πιο σκληρών οικονομικών κυρώσεων.

Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται ενδεχόμενο εμπάργκο

20170412

Σεισμός Πανόπουλου στο ποδόσφαιρο – Φτιάχνει νέα υπερομάδα - Το όνομά της και το φοβερό με την έδρα!

Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος και ο Sportdog έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ
λίγες ημέρες μετά την περίφημη δήλωση του πως "πρέπει να

ΟΑΕΔ: Έρχεται πρόγραμμα για 10.500 θέσεις εργασίας σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κοινοποιηθεί η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων
Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση 10.500 ανέργων

(Βίντεο) Τσίπρας σε Νικολόπουλο: Την ευχή σας γέροντα!

"Πήγε,κάπως καθυστερημένα ο Αλέξης Τσίπρας στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας , όπου τον περίμεναν οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού και οι καλεσμένοι μετά τα

εγκαίνια του νέου δρόμου, και ο ανεξάρτητος βουλευτής

Γύρισε από την εκκλησία και βρήκε τον άντρα της δεμένο στο μπάνιο

Κουκουλοφόροι με πιστόλια και μαχαίρι μπούκαραν σε διαμέρισμα επαγγελματία στη Λαμία και τον λήστεψαν. Στο σπίτι υπήρχε και παιδί με ειδικές ανάγκες το οποίο ευτυχώς οι ληστές δεν πείραξαν.

Όλα έγιναν στις 9:30΄ το βράδυ της Τρίτης, σε διαμέρισμα

Το πρόβλημα δεν είναι αυτά τα μέτρα, αλλά τα επόμενα…

Το θέμα δεν είναι ποιος θα πάρει αυτά τα μέτρα, αλλά ποιος δεν θα χρειαστεί να πάρει τα επόμενα.

Παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου αυτές τις μέρες σε σχέση με την αξιολόγηση.

Τρία βήματα πριν τις… μπουλντόζες στην "Αγιά Σοφιά"

Για περισσότερους από έναν λόγους η χθεσινή (11/04) ημέρα θεωρείται σταθμός για την προσπάθεια της ΑΕΚ να προχωρήσει το έργο της κατασκευής γηπέδου στη Νέα
Φιλαδέλφεια. Κυρίως για καθαρά πρακτικούς, καθώς η

Χημικός έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα!

Παγιδευμένο με κρυφές κάμερες ήταν το σπίτι όπου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα ένας καθηγητής Χημείας από τη Δυτική Αττική, ο οποίος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στο χώρο διδασκαλίας. 

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του

Δήμαρχος Πάτρας προς Τσίπρα: Δεν είναι μέρα χαράς σήμερα, τα διόδια αυξάνονται 80% (video)

Έντονη ήταν η κριτική του δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη με αφορμή την παράδοση της εθνικής Κορίνθου-Πατρών , στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό.  
 Ο κ. Πελετίδης αναφέρθηκε στο μεγάλο κόστος παραγωγής του δρόμου, στο μεγάλο διάστημα κατασκευής και στην τιμή

Έως τις 30 Ιουνίου οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» δημοσίων υπαλλήλων

Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2017 η προθεσμία για

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα για άρση ακινησίας ΙΧ

Τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους, να καταβάλουν μόνο ένα μέρος των ετήσιων τελών κυκλοφορίας ανάλογα με το διάστημα που θέλουν να άρουν την ακινησία του οχήματος, προβλέπει τροπολογία που υπερψηφίστηκε σήμερα Μ.Τρίτη.

Έτσι, για την άρση της ακινησίας του ΙΧ για ένα μήνα, θα

Επιστροφή πινακίδων ενόψει Πάσχα

Τις πινακίδες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που έχει αφαιρέσει επιστρέφει στους κατόχους τους η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους το Πάσχα.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή

Τραυματίστηκε τροχονόμος -Ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αυτοκινητοπομπή Τσίπρα

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας διεκομίσθη εκτάκτως το απόγευμα μία τροχονόμος, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των τροχονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε η άτυχη τροχονόμος είναι καλά

Σήμερα στην Ολομέλεια η απόφαση για τη συγκρότηση Εξεταστικής για την Υγεία

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τίθενται σήμερα προς συζήτηση- ψήφιση οι δύο προτάσεις που έχουν κατατεθεί από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και από τη ΝΔ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

Ειδικότερα η Ολομέλεια θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση

Έρχεται ο «γιατρός της γειτονιάς» και 3.000 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας παρουσίασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σύμφωνα με τον οποίο πραγματοποιείται στροφή στην πρόληψη και την αγωγή Υγείας θέτοντας στο κέντρο τον άνθρωπο

«Αποτελεί ισχυρή πολιτική βούληση» να προχωρήσουμε

20170411

Ψηφίστηκε ο Νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ

Με μεγάλη πλειοψηφία ψηφίστηκε από τη Βουλή το Νομοσχέδιο με την τροπολογία σχετικά με τις αρμοδιότητες της έκδοσης υψομετρικής μελέτης για αθλητικούς χώρους. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την έκδοση οικοδομικής άδειας και της έναρξης των εργασιών για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, υπερψήφισαν την

Ξεμείνατε από αναπτήρα; Έχουμε τη λύση! (ΒΙΝΤΕΟ).Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!

Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε 
μια πατάτα, λίγο αλάτι, λίγη οδοντόκρεμα,
 δύο καλώδια και… δέκα λεπτά από τον χρόνο σας.

Ανέκδοτο: Η ξανθιά και το τζίνι

Μια ξανθιά , μια καστανή και μια κοκκινομάλλα έχουν βγει σ ένα ερημικό νησί , μετά από ναυάγιο . Ζούσαν εκεί για χρόνια , ώσπου μια μέρα βρήκαν ένα μαγικό λυχνάρι . Το έτριψαν
και το τζίνι πετάχτηκε έξω :
- » Μόνο τρεις επιθυμίες σας μπορώ να πραγματοποιήσω ,

Τάφοι με δύο και τρεις «ορόφους» στη Ζαχάρω λόγω έλλειψης χώρου

Με… τρίπατους τάφους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα κορεσμού του κοιμητηρίου Ζαχάρως οι κάτοικοι της περιοχής, αφού ο χώρος έχει γεμίσει ασφυκτικά από μνήματα και πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα για κατασκευή νέων τάφων!


Απίστευτο...Ποιος τομέας της οικονομίας παρουσίασε αύξηση 43.5% παρά την κρίση;

Αύξηση 43,5% παρουσίασαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, καθώς κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 15.350 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 10.699 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2016 (αύξηση 43,5% είχε παρουσιαστεί τον Μάρτιο 2016 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015).

Τα καινούρια αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο

Ενισχύσεις 194 εκατ. ευρώ σε 100.000 αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σήμερα και αύριο, πιστώνονται συνολικά 193,95 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ειδικότερα, σήμερα πιστώνονται 181.125.230,75 ευρώ σε

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ "ΒΑΠΤΙΣΕ" ΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ: Όλα τα ονόματα!

Λήγει η πολυετής απομόνωση της Πάτρας, της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και των Επτανήσων, τελειώνει οριστικά ο οδικός αποκλεισμός, για περισσότερα από δέκα χρόνια, της Πάτρας», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην τελετή εγκαινίων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών.

Ο υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση ολοκλήρωσε έργα που

«Σαφάρι» για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών ...50.000 εξώδικα στέλνουν οι τράπεζες για «κόκκινα» δάνεια

«Σαφάρι» για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών έχουν ξεκινήσει οι τράπεζες και παράλληλα έχουν σταλεί τα πρώτα εξώδικα με τα οποία ζητούν το σύνολο της οφειλής, ιδίως σε δανειολήπτες που δεν έχουν πληρώσει δόσεις για διάστημα μεγαλύτερο των 720 ημερών. Σύμφωνα με το «Εθνος» το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι περισσότεροι από 50.000 δανειολήπτες θα λάβουν –σε πρώτη φάση- ανάλογα ραβασάκια από τις τράπεζες. 

Τι αναφέρουν τα εξώδικα:

«Επειδή παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν έχετε

«Ετοιμη για πόλεμο» η Βόρεια Κορέα μετά την αποστολή αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην περιοχή

Με «καταστροφικές συνέπειες» απειλεί η Πιονγιάνγκ την Ουάσιγκτον αν προχωρήσει σε νέες «προκλήσεις» μετά την αποστολή αεροπλανοφόρου ανοικτά της κορεατικής χερσονήσου.


Η απόφαση να σταλούν το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson

ΔΕΙΤΕ LIVE.Παραδίδει την Πατρών-Κορίνθου ο Αλέξης Τσίπρας - Ξεκίνησε η τελετή στην Παναγοπούλα


Έφτασε στην Παναγοπούλα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου της Πατρών-Κορίνθου και ξεκινά η τελετή.

Σε λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο

Επανέρχεται το έθιμο..Μυρίζει μπαρούτι στη Χίο για τον ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο

Χίος
Λίγες ημέρες πριν την Ανάσταση, το κλίμα μυρίζει μπαρούτι στη Χίο με αφορμή το ρουκετοπόλεμο στο Βροντάδο.

Πέρσι το έθιμο είχε ματαιωθεί για πρώτη φορά μετά από 23

Αυτά είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο

Βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες άφησαν τεράστιες κληρονομιές στα κατοικίδιά τους, καθιστώντας τα μεγιστάνες του πλούτου. 

 
Trouble (σκύλος): 8.000.000 ευρώ
Ο Trouble, ένα μαλτέζικο τερριέ,  επιβεβαίωσε το όνομά του

Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης θέλει διαγωνισμό... ψαρέματος στην παραλία!

Ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε το διαγωνισμό με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη νέα παραλία.


"Το λιμεναρχείο κυνηγάει τους ψαράδες. Τι απαγορεύεται; Να