page contents

20170127

1η Καρναβαλούπολη για τα παιδιά στις 29/1/17–Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα!

Το Πατρινό Καρναβάλι 2017 ξεκίνησε και οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, έχουν μπροστά τους ημέρες διασκέδασης με πολύ χορό, shows, παραστάσεις και διαφορετικά ομαδικά παιχνίδια!!!



Όχι μία αλλά 5 καρναβαλουπόλεις  (29/1/2017, 4 και 5
Φεβρουαρίου 2017, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017) με πολλά δρώμενα, διαδραστικές παραστάσεις, χορό, ακροβατικά, ομαδικά παιχνίδια και facepainting!

Πρώτη Καραναβαλούπολη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 11:00 με 14:00 στην πλατεία Μεταμόρφωση Σωτήρος Πατρών!


Την διασκέδαση των παιδιών αναλαμβάνουν: Η Ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό  Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος, υπό την αιγίδα του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Πρόγραμμα δράσεων:

11:00: Θεατρικό με θέμα βασισμένο στο μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017  «Ουσία του καρναβαλιού η καθαρή διασκέδαση» από τον Φίλιππο Μπάκα δάσκαλο θεατρικού τμήματος – πτυχιούχο θεατρικών σπουδών, του Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πατρών. Πρωταγωνιστούν οι μαθητές του 51ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

11:15: Το παραδοσιακό Γαϊτανάκι πλέκεται από 10 παιδιά της ομάδας χορού του χοροδιδασκάλου Αλέξη Φραγκούλη, του Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πατρών.

Dinosaur_face_face_paint_by_vicki_painting_frederick_maryland_virginia_washington_dc_pixie_dust_creations.59191735_large

11:30: Facepainting ξεκινά!!! Από την ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr


11:45: Clowns Show Times!!! Μια διαδραστική παράσταση με ακροβατικά και χορό από τους Clowns Αρλίν, Μπαλό, Φρι-φρί και Πέπε, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr

12:00: Ομαδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά! Οι Clowns Αρλίν, Μπαλό και Φρι-φρί, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τα παιδιά και να περάσουν «εμπόδια» και χρωματιστές δοκιμασίες!!!

13:00: Batman show!!! O αγαπημένος ήρωας τον παιδιών ο μαύρος ιππότης που δεν φοβάται το σκοτάδι, ο Batman της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό show και έπειτα αναλαμβάνει να μάθει τα μυστικά του στους μικρούς μας φίλους!!! 

13:15: Η αγαπημένη Elsa από το Frozen, είναι εκεί για να τραγουδήσει, να χορέψει και παίξει με τα παιδιά! Η Elsa ανήκει στην Ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr.

13:30: Το party ξεκινά!!! Οι Clowns Αρλίν, Μπαλό και Φρι-φρί, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, δίνουν τον ρυθμό και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τα βήματα τους στο τρελό καρναβαλικό party! Μαζί τους η Elsa από το Frozen και ο Batman!

Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πατρών:

Ο Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πατρών ιδρύθηκε το έτος 1979 με σκοπό την προαγωγή των συμφερόντων της περιοχής , τη συλλογική δραστηριότητα για την μορφωτική και πολιτιστική πρόοδο των κατοίκων.

Επιπλέον, φροντίδα του Συλλόγου είναι οι νόμιμες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση, με απώτερο στόχο την επίλυση θεμάτων και προβλημάτων που ανακύπτουν στην περιοχή.


Είναι η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιείται στην περιοχή και ειδικότερα στην πλατεία Μεταμόρφωση Σωτήρος Πατρών, όπου θα στηθεί η καρναβαλούπολη για παιδιά και η οποία εντάσσεται στις γενικότερες δραστηριότητες για το καρναβάλι των μικρών, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου