page contents

20170722

Τέρμα στο copy – paste: H Google έρχεται να δώσει… κόκκινες κάρτες

Νέος αλγόριθμος της Google  θα προκαλέσει πανικό σε πολλά blog που κλέβουν περιεχόμενο απο αλλού χωρίς να αναφέρουν την πηγή, υποβαθμίζοντας  την κατάταξή τους και προχωρώντας ακόμα και στην εξαφάνισή τους απο το search engine αν χρειαστεί..
Δεν είναι λίγα εκείνα τα blog που προσπαθούν να
ανέβουν, κλέβοντας περιεχόμενο απο άλλα μεγάλα site που καταβάλουν μεγάλο κόπο για να συντάξουν κείμενα μοναδικά για τους αναγνώστες. Μόνο που αυτό πρόκειται να αλλάξει με τον καινούριο αλγόριθμο που θα βγει στο internet για να σαρώσει και να δει ποιος κλέβει από ποιον.
Με αυτήν την ενέργειά η Google, έρχεται να βάλει ένα τέλος στα διπλότυπα κείμενα που υπάρχουν και ανά-δημοσιεύονται συνεχώς, προκαλώντας πολλές φορές σύγχυση στις μηχανές αναζήτησης και κάνοντας ζημιά στην κατάταξη αυτών που τα δημοσιεύουν πρώτοι.
Μεγαλύτερος πονοκέφαλος δημιουργείται όταν το κείμενο αντιγράφεται και αλλάζεται μερικώς προκειμένου να μην φαίνεται η ομοιότητα με το αρχικό και να μην βρίσκεται ευκολά η αρχική πηγή. Η Google το είδος της αντιγραφής αυτής τo ονομάζει «αντιγραφεί με ελάχιστη αλλοίωση.»
Όπως λένε και οι περισσότερη  SEO, αν θες να ανεβείς στις προτιμήσεις της google και να παραμείνεις ψηλά στην μηχανή αναζήτησης για αρκετό καιρό , προσπάθησε να έχεις μοναδικό περιεχόμενο για κάθε σελίδα σου, με αρκετές  λέξεις κλειδιά που να έχουν συνάφια  με το περιεχόμενο της σελίδας σου.
Αναμένουμε τις εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου