page contents

20171005

Η ΑΕΚ επικράτησε της Παναχαϊκής 3-2 στην Αγυιά.Πολύ καλή η εικόνα της Παναχαϊκής

Πραγματική γιορτή είχαμε απόψε στην Αγυιά! Η ΑΕΚ επικράτησε της Παναχαϊκής 3-2, σε ένα ματς που απόλαυσαν
σχεδόν 4.000 φίλοι του ποδοσφαίρου.
Οι «κοκκινόμαυροι» ειδικά στο πρώτο μέρος κοίταξαν στα
μάτια την πρωτοπόρο ομάδα της Σούπερ Λιγκ, έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χρήστο Ελευθεριάδη στο 29′, έπειτα από κόρνερ του Φωτάκη και φάση διαρκείας στα καρέ του Τσιντώτα.

Όσο περνούσε η ώρα, οι «κοκκινόμαυροι» γίνονταν ολοένα και πιο επιθετικοί ειδικά στην κόντρα, με το ημίχρονο να κλείνει με την Πατρινή ομάδα να προηγείται.

Στην επανάληψη είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ο Οφερυδόπουλος άλλαξε όλη την ομάδα, οι αλλαγές έριξαν ακόμα περισσότερο τον… μέσο όρο ηλικίας (εκτός των Χαλκιά και Λουμπαρδέα) και η ΑΕΚ ήταν αποσφασισμένη να μην χάσει, καθώς είναι γνωστή η «εμμονή» του Χιμένεθ να μην χάνει ούτε σε φιλικά.

Ο «δικέφαλος» ειδικά μετά την είσοδο του Μπακάκη, έκλεισε την Παναχαϊκή στα καρέ της, πίεσε όσο μπορούσε κυρίως από δεξιά, κάνοντας την ανατροπή με Γκάλο (60′) και Κλωναρίδη (75′). Η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντούνη και ισοφάρισε στο 80′ με έξοχο πλασέ του Κυνηγόπουλου. Τελικά η Ένωση πήρε το ροζ φύλλο στο 85′, πετυχαίνοντας ίσως το γκολ του αγώνα, καθώς Αραούχο και Λιβάια πραγματικά… έκρυψαν τη μπάλα και ο Κλωναρίδης χωρίς πρόβλημα με πλασέ έκανε το τελικό 2-3.

Σε αποτίμηση του αγώνα, η Παναχαϊκή στάθηκε συνολικά εξαιρετικά κόντρα στο «μεγαθήριο», ενώ αν έμενε και στην επανάληψη η αρχική εντεκάδα, ίσως είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, σοβαρεύτηκε, έβαλε τη μπάλα κάτω και με κορυφαίο ίσως τον Μπακάκη, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, σε ένα ματς που ο Χιμένεθ θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του.

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο (37′ Φουρλάνος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης

Εντεκάδα Β’ μέρους: Χαλκιάς, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Κωνσταντακόπουλος, Φουρλάνος, Μαστραντωνάκης, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος

ΑΕΚ: Τσιντώτας (79′ Ντούνης), Λαμπρόπουλος (79′ Μπάμπης), Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Βλαχομήτρος (46’Βινίσιους), Αϊντάρεβιτς (46′ Λιβάια), Σιμόες (79′ Τσιβελεκίδης), Πατίτο (58′ Μπακάκης), Κλωναρίδης, Αραούχο
Πηγή:http://matchnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου