page contents

20171019

Περίπου 100 ιστορικά οχήµατα θα βρεθούν στην πλατεία Β.Γεωργίου


Στις 21 Οκτωβρίου εκκινεί το µοναδικό στο είδος του Endurance Regularity Rally στην Ευρώπη, το «24 Ώρες

Ελλάδα» που φέτος γιορτάζει τα είκοσι χρόνια του!
Το επετειακό 20ο «24 ΩPEΣ Ελλάδα» προτού ξεκινήσει το νυχτερινό σκέλος κάνει τη νυχτερινή ανασυγκρότηση στην Πάτρα.
Το Σάββατο (21/10) στις 8 το απόγευµα, θα µπορέσουµε να θαυµάσουµε περίπου 100 ετοιµοπόλεµα αυτοκίνητα στη νυχτερινή ανάπαυλα του πιο απαιτητικού endurance regularity rally.
Τα πληρώµατα µε τα καλά προετοιµασµένα ιστορικά αυτοκίνητα τους θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί
από την Ακρόπολη µε κατεύθυνση προς Ισθµό και µετά προς Κλειτορία, όπου θα γίνει και η πρώτη ανασυγκρότηση της ηµέρας. Μετά σειρά έχει η Πάτρα όπου θα γίνει και η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 20ου «24 Ώρες Ελλάδα» και θα τερµατίσει το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».
Γύρω στα µεσάνυχτα οι οδηγοί θα ανάψουν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί θα βγάλουν τους φακούς και θα αρχίσει το νυχτερινό κοµµάτι που έχει προσδώσει αυτόν το ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες ράλλυ. Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα ενώσει το ηµερήσιο µε το νυχτερινό σκέλος, τα αποφασισµένα πληρώµατα θα έρθουν αντιµέτωπα µε τις νυχτερινές ειδικές διαδροµές της Στερεάς Ελλάδας και µε τη συµπλήρωση περίπου 800 χιλιοµέτρων και 24 ωρών θα τερµατίσουν στην Αθήνα.
Η Οργανωτική Επιτροπή ετοιµάζεται µε πυρετώδεις ρυθµούς και µία στρατιά κριτών & χρονοµετρών θα διασφαλίσει την οµαλή διεξαγωγή της µεγαλύτερης περιπέτειας στο χώρο του ελληνικού ιστορικού αυτοκινήτου. 
Πηγή:Εφημερίδα πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου