page contents

20190427

Πάμε για τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ!

H ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τη Λαμία στη Φθιώτιδα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ετσι, για τέταρτη διαδοχική σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» φθάνουν στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης και για τρίτη διαδοχική συναντούν σ’ αυτή τον ΠΑΟΚ.

Στις 11 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο Τελικός του θεσμού
και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για τα σχέδια της αστυνομίας και τo Υφυπουργείο Αθλητισμού για το ντέρμπι των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με το sport-fm.gr, την δεδομένη χρονική στιγμή, το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, με παρουσία ελάχιστων ανθρώπων και από τις δύο ομάδες που θα προσέλθουν στο γήπεδο με προσκλήσεις.
Ωστόσο, οι δυο ομάδες είναι αντίθετες με αυτή την άποψη. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους,  ενώ και η αστυνομία φέρεται να έχει πει στην πρώτη σύσκεψη που έγινε ότι μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ενός τελικού που θα έχει 15.000 κόσμο από την μία και άλλους τόσους από την άλλη.
Παρόλα αυτά, η πολιτεία δεν δείχνει διατεθειμένη να ρισκάρει και όπως όλα δείχνουν οδηγείται στην απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς κόσμο!
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης φαίνεται αποφασισμένος, ως προς τον κεκλεισμένων των θυρών τελικό,  καθώς υπάρχουν τα παραδείγματα με τους δυο προηγούμενους αγώνες των δυο συλλόγων, όπου σημειώθηκαν επεισόδια, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία.
Βέβαια, οριστική απόφαση θα υπάρξει στις συσκέψεις που θα γίνουν μεταξύ όλων των εμπλεκομένων την εβδομάδα που έρχεται.
Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως εξαιρετικά πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο, ο τελικός να αποτελέσει το πρώτο ελληνικό ματς όπου θα γίνει επίσημα χρήση του VAR.  Σε ό,τι αφορά το τεχνικό κομμάτι, η ΕΠΟ φέρεται να είναι απόλυτα έτοιμη να εγκαινιάσει το σύστημα και ενδέχεται στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, να γίνει κι ένα test που θα αφορά την λειτουργία του συστήματος.
πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου