page contents

20190620

Το «τσάμπα τέλος» για τους ανασφάλιστους λέει ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας(vid)

Ψέμα ότι οι ανασφάλιστοι καλύπτονταν πριν το 2015. Κάθε ν/σ μπορούσε να εξυπηρετήσει 5-6 ανασφάλιστους «εντός προϋπολογισμός» οι υπόλοιποι πλήρωναν ή πέθαιναν

Ο νομος για τους ανασφάλιστους της ΝΔ δεν αφορούσε ΟΛΟΥΣ τους ανασφάλιστους, αλλά έως συγκεκριμένο προϋπολογισμό, και μάλιστα όπως ξέφυγε του Χατζηδάκη ήταν από ΕΣΠΑ.

Δηλαδή όπως αποκάλυψε ο Μανιος στην Βουλή στο Παίδων Πεντέλης ΟΛΟΣ ο ετήσιος προϋπολογισμός για τους ανασφάλιστους ήταν μόλις 4.000 € Δηλαδή οι τέσσερις πρώτοι ανασφάλιστοι είχαν ήδη καταναλώσει το πόσο κι οι υπόλοιποι πλήρωναν! Αλλά κι αυτοί έπρεπε να περάσουν επιτροπή του νοσοκομείου, αν ξεπερνούσαν το ποσό η ευθύνη βάρυνε τους λογιστές των νοσοκομείων, που θα έπρεπε να επιλέξουν ή να πάνε φυλακή για απιστία ή να σώσουν τους ανασφάλιστους.

Στο στόχαστρο της Ν.Δ. οι «ανασφάλιστοι» πολίτες, μετά το τέλος στα επιδόματα που υπόσχεται η Ν.Δ. έρχεται και το τέλος στην δωρεάν περίθαλψη στους ανασφάλιστους πολίτες. «Δεν υπήρχε η έννοια του τσάμπα» επί Ν.Δ. υποστήριξε ο τομεάρχης υγείας της, Βασίλης Οικονόμου προσθέτοντας μάλιστα ότι η έννοια του τσάμπα δεν είναι κοινωνική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου