page contents

20190706

Αλέξης Παπαλεξόπουλος: Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει προτεραιότητα την ελληνική οικογένεια (περισσότερο δε την πολύτεκνη)


(Ο Αλέξης Παπαλεξόπουλος είναι υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με την Ελληνική Λύση)

Στα μνημονιακά χρόνια της κρίσης η πολύτεκνη οικογένεια «χτυπήθηκε» από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν.
Τη στιγμή κατά την οποία η χώρα μας καταρρέει δημογραφικά και εξυφαίνεται μια αθέατη γενοκτονία- αφού όλα τα χρόνια της κρίσης, οι θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις- και όλες οι κυβερνήσεις ακολούθησαν  αντιδημογραφική, αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.
Η αύξηση των φόρων και των χαρατσιών,η κατάργηση της ισόβιας σύνταξης
στην πολύτεκνη Μάνα (από την συγκυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου) και των οικογενειακών επιδομάτων,η κατάργηση του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος Τριτέκνων & Πολυτέκνων για πολλές χιλιάδες Πολύτεκνες οικογένειες,η κατάργηση του δημογραφικού κινήτρου για τους πολύτεκνους Εκπαιδευτικούςκαι πολλά άλλα.
Μέσα από τον σύλλογο πολυτέκνων έχουμε δώσει-και θα συνεχίσουμε- αγώνες για την ελληνική πολύτεκνη οικογένεια. Αγώνες στα δικαστήρια, στα πεζοδρόμια, σε επιχειρήσεις και όπου αλλού χρειάστηκε.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και μέτρα για την ελληνική οικογένεια, πολύ περισσότερο για την πολύτεκνη (μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ https://elliniki-lisi.gr/wp-content/uploads/2018/07/programma.eliniki.lisi_.2019.v3.pdf)
Δύο ημέρες πριν τις κρίσιμες για τον τόπο εκλογές
ζητώ την ψήφο σου
Γιατί είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει προτεραιότητα την ελληνική οικογένεια (περισσότερο δε την πολύτεκνη).
Γιατί είμαστε το μοναδικό κόμμα που γνωρίζεις τα μέτρα ανακούφισης που θα εφαρμόσουμε.
Γιατί είμαστε το μοναδικό κόμμα που βάζουμε πάνω από όλους και όλα, την Ελλάδα και τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου