page contents

20170504

Κυριάκος για Σαββίδη: Δεν θα αφήσω να «ουκρανοποιηθεί» η επιχειρηματική ζωή

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Alpha ρωτήθηκε και για την υπόθεση με την σκανδαλώδη τροπολογία υπέρ του επιχειρηματία Σαββίδη αλλά και για την επίμαχη συνέντευξη στην οποία ο κ. Σαββίδης προεξόφλησε πως δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός.     

 «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα πρέπει να ντρέπονται γι' αυτό που έκαναν στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα. Έφεραν μια χαριστική τροπολογία για έναν επιχειρηματία, δίχως να τολμούν να πουν ότι πρόκειται για τον κ. Σαββίδη, και του χαρίζουν 38 εκατομμύρια για πρόστιμα από λαθρεμπορία» είπε για την επίμαχη τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή.

Μίλησε για «καραμπινάτη περίπτωση διαπλοκής» ενώ σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Σαββίδη είπε ότι εξαργυρώνει γραμμάτια για το μεγάλο δώρο που του έκανε η κυβέρνηση.

 «Δεν θα επιτρέψω να «ουκρανοποιηθεί» η επιχειρηματική ζωή» υπογράμμισε και συνέχισε «Ο κ. Σαββίδης δήλωσε ότι θέλει να αποκτήσει μέσο για να προστατέψει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Αυτός δεν είναι ο ορισμός της διαπλοκής; Αναδεικνύεται καινούργια διαπλοκή στο πρόσωπο του κ. Σαββίδη... Δεν μιλάμε για επιχειρηματία που φτιάχνει πινέζες, στην προηγούμενη προσπάθειά του να αποκτήσει κανάλι προσήλθε στο διαγωνισμό έχοντας επτά στελέχη των ΑΝΕΛ».

Για το θέμα της ΣΕΚΑΠ και τις αιτιάσεις για τη στάση της ΝΔ ως κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε «Οποιος αγοράζει μια επιχείρηση αγοράζει και τα χρέη της. Αν υπήρχε πρόβλημα ας το έλυνε τότε ή ας μην την αγόραζε».
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου