page contents

20190401

Πάτρα: Αθώοι οι Πελετίδης και Κορδάς - Χειροκροτήματα από τον κόσμο

Αθώους ανέδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών τον Κώστα Πελετίδη και τον Χρήστο Κορδά για τη υπόθεση του Νότιου Πάρκου, που εκδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας, μετά από μηνύσεις των κρατικών υπηρεσιών για τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στον χώρο. 

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν συνοπτική και σύντομη.
Μάλιστα, στο άκουσμα της απόφασης, το πλήθος των συγκεντρωθέντων, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, ξεκίνησε να χειροκροτεί και να αποθεώνει τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, φωνάζοντας ότι το Νότιο Πάρκο ανήκει στον λαό. 


Ο Κώστας Πελετίδης βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο, σε δηλώσεις του προς τον κόσμου και τους συγκεντρωμένους που ήταν εκεί τόνισε:  "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμπαράστασή σας. Συνεχίζουμε ώστε να φτιάξουμε και το Ανατολικό Πάρκο, στον Ριγανόκαμπο, εκεί που παλαιότερα ήταν ο σκουπιδότοπος της Πάτρας".  



Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον επευφημήσουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γούναρη ήταν κλειστή κατά την διάρκεια της δίκης, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου είχαν προχωρήσει σε στάση εργασίας και πλέον επιστρέφουν στην δουλειά τους και στα γραφεία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου