page contents

20190405

Η πρώτη εθελόντρια του σούπερ παππού της Πάτρας είναι γεγονός

Η πρώτη εθελόντρια του σούπερ παππού της Πάτρας είναι γεγονός (pics)
Ο πρώτος εθελοντής που πήρε χρώμα και πινέλο, ξεκινώντας να βάφει τους τοίχους των σχολείων ήταν η Βασιλική Θωμολάρη. Πρόκειται για μία κοπέλα, μορφωμένη
και καλλιεργημένη, έχοντας πάρει το πτυχίο της ως χημικός από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Κατσίποδος στο facebook, έπονται και άλλοι εθελοντές. Η δημοσίευση του βρήκε μιμητές. Νέοι άνθρωποι που θέλουν να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, προσφέροντας εθελοντική εργασία, ζωγραφίζοντας και δίνοντας χαρά στους μικρούς μαθητές. "Αυτό μου δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας" αναφέρει ο σούπερ παππούς της Πάτρας. 
Η πρώτη εθελόντρια του σούπερ παππού της Πάτρας είναι γεγονός (pics)
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο κ. Κατσίποδος μαζί με την βοηθό του εργάζεται αυτή τη στιγμή στο 60ο Δημοτικό Σχολείο. "Ο σκοπός μου είναι μήπως μπορέσω και συγκροτήσω μια μικρή ομάδα ατόμων για να συνεχίσει την εθελοντική ζωγραφική στα σχολεία, κάνοντας ποιο όμορφους και χαρούμενους τους χώρους που ζούνε τις περισσότερες ώρες οι οι μικροί μας μαθητές, βοηθώντας και εγώ με την εμπειρία μου τόσων χρόνων".
Η πρώτη εθελόντρια του σούπερ παππού της Πάτρας είναι γεγονός (pics) Η πρώτη εθελόντρια του σούπερ παππού της Πάτρας είναι γεγονός (pics) Η πρώτη εθελόντρια του σούπερ παππού της Πάτρας είναι γεγονός (pics)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου