page contents

20170419

Ψίθυροι καρδιάς στην Πάτρα - Η πλούσια κυρία ερωτεύτηκε ρομά αλλά... την πάτησε για τα καλά

Στον έρωτα ένα πράγμα μόνο ισχύει. Ότι δεν κοιτάζει κανόνες, δεν έχει όρια και όλα τα πρέπει τα πετάει μακριά. Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που από νωρίς μας προσδιορίζει σε γενικές γραμμές πως πρέπει να είναι ο τύπος του κατάλληλου συντρόφου, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τον τελικό λόγο τον έχει η καρδιά και όχι η λογική.

Σε μια εποχή όπου τα φαινόμενα του ρατσισμού είναι έκδηλα
και η διαφορετικότητα δείχνεται με το δάχτυλο υπάρχουν και οι άνθρωποι που πάνε κόντρα σε όλα αυτά αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος. Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες αγάπης για ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους αλλά ο Θεός Έρωτας έχει διαφορετικά σχέδια για αυτούς.

Μια τέτοια ιστορία έρωτα μεταξύ 2 διαφορετικών κόσμων εκτυλίχθηκε πρόσφατα στην Πάτρα. Συγκεκριμένα πριν από μερικές εβδομάδες μια κυρία ευκατάστατη αλλά όχι με το αίσθημα της αλαζονείας μέσα της, κατέβηκε για τα ψώνια της στην λαϊκή αγορά της περιοχής της και στη συνέχεια έκανε μια μικρή βόλτα στους πάγκους με τα ρούχα. Καθώς χάζευε σε έναν, ξαφνικά ένιωσε την καρδιά της να σταματά από την ομορφιά ενός νεαρού τσιγγάνου που πωλούσε εκεί ρούχα.

Η εικόνα του έμεινε στο μυαλό της και τις επόμενες εβδομάδες έγινε τακτική πελάτισσα του ψωνίζοντας αρκετά κομμάτια και βρίσκοντας συνέχεια αφορμές για να μιλάει μαζί του. Ο έρωτας ολοένα και φούντωνε στη ψυχή της ώσπου μια μέρα του πρότεινε να πάνε για καφέ προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και εκείνος δέχθηκε.

Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, ξετρελάθηκε μαζί του και οι έξοδοι έγιναν πιο συχνές. Ώσπου μια μέρα η κυρία το πήγε ένα βήμα παραπέρα και του ζήτησε να έρθει να μείνει σπίτι της. Εκείνος δέχθηκε με χαρά, δεν έχασε την ευκαιρία και την επόμενη κιόλας μέρα εγκαταστάθηκε εκεί.

Μόνο που η πλούσια κυρία δεν υπολόγισε αυτό που θα συνέβαινε και το μπελά που θα έβρισκε. Το γεγονός δηλαδή ότι κάθε μέρα θα έρχονταν στο σπίτι για επίσκεψη η μαμά, συγγενείς και φίλοι του νέου, στήνοντας τρικούβερτα γλέντια και ενοχλώντας αφενός τους γείτονες με τη δυνατή μουσική και τις φωνές και αφετέρου ριμάζοντας ότι υπάρχει στο ψυγείο.

Στην γειτονιά, λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας, δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης καθώς μέρα παρά μέρα η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο ενοχλητική. Τώρα το πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση μόνο ο χρόνος το ξέρει και οι βουλές του έρωτα.
patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου