page contents

20170915

Όλα έτοιμα για το 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light: Το πρόγραμμα του διημέρου








Το 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου και με αφορμή το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας η κεντρική συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης.
Εκπρόσωποι του τύπου, των χορηγών, των διοργανωτών, καθώς και φίλοι των moto sports, βρέθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου για να πληροφορηθούν για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει έτσι ώστε όλοι όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι παράλληλες δράσεις του διημέρου θα διατηρήσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και για αυτό το λόγο θα δώσουν το παρών οι κορυφαίοι στο είδος τους.
Στο 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light εκτός από τους αγώνες θα δούμε την ομάδα ακροβατικών Arrepiado που και φέτος θα δώσει το παρών, τον Loris Rosati με το τρίκυκλο όχημα του απομίμηση του Κεραυνού Μακουίν, Drift Show, Dirt Games (χωμάτινα καρτ) με την ομάδα του Λάμπρου Αθανασούλα και τους εξαιρετικούς οδηγούς, τον Κωνσταντίνο Ιαβέρη που θα «τρέξει» με το FIAT Punto, την Λέσχη Φίλων Harley, Φόρμουλες Πανεπιστημίων και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου