page contents

20170516

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 39ο Ράλλυ Αχαιός

Το Σάββατο και την Κυριακή  27-28 Μαΐου 2017, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών  διοργανώνει  στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αχαΐας, τον αγώνα ¨39ο   ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ¨. Το Ράλλυ προσμετρά στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ  ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ 2017.




Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΊ΄ΟΥ 2017  την πόλη της Πάτρας όπου θα γίνει ο αρχικός τεχνικός έλεγχος και η εκκίνηση από την Πλατεία Γεωργίου και ώρα 15:00.

Την Κυριακή  28 Μαΐου 2017, θα έχει επίκεντρο την  Ιστορική  πόλη των Καλαβρύτων. όπου θα γίνουν 4 Ειδικές Διαδρομές και ο τερματισμός των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης.

Η πόλη των Καλαβρύτων αποτελώντας έναν από τους πλέον χειμερινούς προορισμούς της χώρας με πολλά ιστορικά αξιοθέατα και με πολύ καλή ξενοδοχειακή υποδομή θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ  Ασφάλτου.

Ο ΑΟΠ έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Καλαβρύτων, θεωρεί ότι θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας.

Το  39ο  ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές εκ των οποίων οι 2 θα είναι επαναλαμβανόμενες,  service park   και σταθμό ανασυγκρότησης στα Καλάβρυτα ,με σκοπό  να γίνει ένας   συγκροτημένος  αγώνας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν την Δευτέρα 8 Μαΐου ώρα 19:00 και λήγουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο www.aop.gr.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει ληφθεί από τον Α.Ο.Π για την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών.

και παρακαλούνται όλοι να υπακούουν στις οδηγίες ΚΡΙΤΩΝ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου