page contents

20170516

Τελετές μαύρης μαγείας στο νεκροταφείο του Σαραβαλίου στην Πάτρα;

Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι του Σαραβαλίου, στην Πάτρα, για τις εικόνες που έχουν συναντήσει στο νεκροταφείο της περιοχής.

Βαμμένοι μαύροι σταυροί ανάμεσα στα μνημεία και
σατανιστικά σχέδια σε διάφορα σημεία του χώρου, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις υποψίες των κατοίκων της περιοχής ότι στο κοιμητήριο του χωριού τους γίνονται κατά καιρούς τελετές μαύρης μαγείας.

Οι άγνωστοι σατανιστές εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ο χώρος είναι αφύλακτος τις νύχτες, με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα και να… κάνουν τα δικά τους. Οι εικόνες που έχουν συναντήσει οι κάτοικοι του Σαραβαλίου στο νεκροταφείο τους ανησυχήσουν και παράλληλα έχουν σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή.

Οι υποψίες για τελετές μαύρης μαγείας, «δένουν» με τα υπολείμματα από ναρκωτικά και κάνναβη που έχουν βρεθεί κατά καιρούς στον χώρο, αλλά και με τα κουτιά από αλκοόλ και μπύρες που βλέπει κανείς διασκορπισμένα εκεί.   

Για το όλο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ενημερωθεί η Ιερά Μητρόπολη Πατρών που σκοπεύει να πάρει μέτρα για την παύση του φαινομένου, τώρα που ακόμα είναι νωρίς, προτού η κατάσταση εκτροχιαστεί.
patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου