page contents

20170404

Ένα ματς, μια κατηγορία για τον Απόλλων Πατρών

Κορυφώνεται η αγωνία στο θρίλερ της δεύτερης ομάδας που θα υποβιβαστεί από την Α1 εθνική μετά την ουραγό Δόξα Λευκάδας, δυο μόλις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία. Το ματς της 25ης αγωνιστικής σε ότι αφορά την μάχη της
επιβίωσης θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Χαλκίδα, με την σύγκρουση Κύμης-Απόλλωνα.

Ο χαμένος της αναμέτρησης ειδικά αν είναι η Κύμη υποβιβάζεται, κάτι που σημαίνει ότι πιθανό διπλό των «μελανόλευκων» σώζει και τον Κόροιβο, ο οποίος ευνοείται σε τελική ισοβαθμία με το συγκρότημα της Χαλκίδας, το οποίο στο φινάλε έχει εκτός τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, για τον Απόλλωνα ακόμη κι αν χάσει, θα του μείνει μια δεύτερη και τελευταία ελπίδα στο νήμα της κανονικής περιόδου, προσδοκώντας σε δική του νίκη επί του Λαυρίου στην Περιβόλα και ήττα του Κόροιβου στην Αμαλιάδα από τον Προμηθέα, με δεδομένο ότι στην Πυλαία η ομάδα της Ηλείας το ερχόμενο Σάββατο θα χάσει και δεν θα κάνει το μπαμ!

Στον Απόλλωνα πάντως, δεν θέλουν με τίποτα η υπόθεση της σωτηρίας να φθάσει στην τελευταία αγωνιστική της Μ. Πέμπτης και να μην εξαρτάται από τα δικά τους χέρια. Θέλουν να την «καθαρίσουν» μέσα στην έδρα της Κύμης και δείχνουν αποφασισμένοι γι’ αυτό, να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους έτσι ώστε να τα καταφέρουν.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: ΠΑΟΚ (εκτός) και Προμηθέα (εντός).

ΚΥΜΗ: Απόλλων (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κύμη (εκτός) και Λαύριο (εντός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου