page contents

20170406

"Έκλεισε" το φιλικό της Παναχαϊκής με τους «Φίλους Κατσουράνη»

Οριστικοποιήθηκε και η ώρα του μεγάλου φιλικού της Παναχαϊκής απέναντι σε μία μικτή ομάδα φίλων του Κώστα Κατσουράνη που θα έχει πλούσιο άρωμα Euro 2004. Όπως έγινε γνωστό, η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η Παναχαϊκή θέλοντας να δώσει χαρακτήρα γιορτής στο
φιλικό παιχνίδι όρισε τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή οι Έλληνες φίλαθλοι. Ενώ, έχει γίνει γνωστό πως μέρος των εσόδων της αναμέτρησης θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης της Πάτρας.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αφού ξεκουράστηκαν μετά την εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον Παναρκαδικό, έχουν επιστρέψεις τις προπονήσεις και προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο αγώνα.

Ο προπονητής των κοκκινόμαυρων δεν έχει κάποιο δυσάρεστο πονοκέφαλο καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι και η αποστολή θα ανακοινωθεί το Σάββατο μετά την προπόνηση.

ΧΤΙΖΕΙ ΝΕΟ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ

Δύο νέα σερί έχουν ξεκινήσει οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Το πρώτο, αφορά τα συνεχόμενα αποτελέσματα χωρίς ήττα, καθώς η Αχαιοί μετρούν τέσσερα συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου δεν έχουν γευτεί την πίκρα της ήττας.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να καμαρώνουν για την αμυντική λειτουργία της ομάδας τους καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχουν δεχθεί κάποιο γκολ.

Αποτέλεσμα αυτών των δύο θετικών σερί είναι η ομάδα της Παναχαϊκής να έχει συλλέξει 10 βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, να έχουν ξεπεράσει την «κοιλιά» που είχαν κάνει τον περασμένο μήνα και να οδεύουν ολοταχώς στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα δώσει στην ομάδα το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου στη Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου