page contents

20170616

Χιλιάδες επισκέπτες την πρώτη ημέρα του Achaia Fest στο Νότιο Πάρκο

Με τη συμμετοχή πλήθους Πατρινών άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης τις πύλες του το «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας», το 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας. Τα εγκαίνια του «Achaia Fest 2017», έγιναν από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, που είναι και οι διοργανωτές, της πρώτης μεγάλης γιορτής της Αχαΐας, των προϊόντων και των επιχειρήσεων της.

Τέσσερις μέρες γιορτή στο Νότιο Πάρκο! Ξεκινά την Πέμπτη το Achaia Fest - Από γαστρονομία και street food μέχρι θερινό σινεμά

Στην εκδήλωση ήταν μεταξύ πολλών άλλων, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας,ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής κ.ά.


Οι επισκέπτες της έκθεσης που κατέκλυσαν από νωρίς τα 30 στρέμματα του Νότιου Πάρκου της Πάτρας, όπου αναπτύσσεται η έκθεση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν αχαϊκά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, οι οποίο μαζί με τους φορείς που συμμετέχουν ξεπερνούν τους 100.


Το «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας», θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου με γαστρονομία, street food, δοκιμή και αγορά Αχαϊκών Προϊόντων, πικ νικ, θερινό σινεμά, αστροβραδιά με τηλεσκόπια, μουσική, εκδηλώσεις για παιδιά, χορευτικά και sports.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου