page contents

20170617

Δήμος Πατρέων για παιδικές κατασκηνώσεις - «Το άσπρο μαύρο για να πολεμήσουν την δημοτική Αρχή»

Νέα ανακοίνωση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για δημοσιεύματα που αφορούν τις παιδικές κατασκηνώσεις.


Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:


«Με αφορμή πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ έχει ξεκινήσει μια άθλια συκοφαντική εκστρατεία από την αντιπολίτευση και από ορισμένα «πρόθυμα» τοπικά ΜΜΕ που, προκειμένου να χτυπήσουν τη Δημοτική Αρχή, δεν διστάζουν να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

Η απόφαση αφορά την επιπλέον πρόσληψη, με δίμηνες συμβάσεις, επτά (7) ομαδαρχών και ενός (1) μάγειρα, για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών που προέκυψαν λόγω του διπλασιασμού των αιτήσεων συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου.

Συζήτηση και, πολύ περισσότερο, απόφαση για το ποιοί θα προσληφθούν δεν έχει παρθεί. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν κριτήρια για την πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνη απασχόληση, τα οποία έχουν αποφασιστεί ομόφωνα από το Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ.

Δεν χρησιμοποιούμε τη δυνατότητα που ο νόμος μας δίνει, για προσλήψεις χωρίς κριτήρια, απευθείας από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, όπως έκαναν οι προηγούμενες Διοικήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι, επί θητείας μας, στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, όπως η πυροπροστασία, όλες οι προσλήψεις 2μηνης διάρκειας για την κάλυψη έκτακτων αναγκών γίνονται κατόπιν ανοικτής κλήρωσης.

Είναι φανερό από τα παραπάνω ότι έχουν επιλέξει τη διαστρέβλωση προσπαθώντας να δημιουργήσουν ερωτηματικά για την ηθική της Δημοτικής Αρχής, που αναγνωρίζει όλος ο πατραϊκός λαός.

Προσπαθούν, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση στις 25 Ιούνη στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν από το κύριο, που είναι και σύνθημα της κινητοποίησης, τη διεκδίκηση Δουλειάς για όλους, Δουλειάς με δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου