page contents

20170603

Που θα κατασκευαστεί τελικά το Skate Park που ζητούν δεκάδες έφηβοι της Πάτρας!

Μπορεί από τον Δήμο να μην ανακοινώνουν κάτι επίσημα, όμως η πληροφορία είναι «γκαραντί» και στις τεχνικές υπηρεσίες η μελέτη για το έργο ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται.


Το Skate Park που αποτελεί τον διακαή πόθο των σκεϊτάδων
και των bmxάδων της Πάτρας θα γίνει πραγματικότητα και το έργο θα κατασκευαστεί στην παραλιακή ζώνη, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Μετά από συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι του Δήμου με τους σκεϊτάδες και σύμφωνα με την εισήγηση των αρμοδίων της τεχνικής υπηρεσίας, ο Κόκκινος Μύλος, κρίθηκε το πιο κατάλληλο σημείο για να φτιαχτεί αυτό το έργο.

Η δημιουργία του Skate Park θα γίνει στο πλαίσιο των εργασιών που σχεδιάζει να κάνει ο Δήμος για την αξιοποίηση του Κόκκινου Μύλου, μιας περιοχής που είναι να φτιαχτεί εδώ και περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως μέχρι στιγμής οι εργασίες να έχουν ξεκινήσει.

Οι λόγοι της καθυστέρησης του έργου εστιάζονται στις υπόλοιπες παρεμβάσεις που έχει κάνει ή είναι να κάνει η δημοτική αρχή, δίνοντας προτεραιότητα στον Ριγανόκαμπο (ανατολικό πάρκο), στην Πλαζ ή στο Νότιο Πάρκο.

Βλέπετε, το προσωπικό του Δήμου ακόμα και με τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Εργασίας, είναι μετρημένο. Το σίγουρο είναι ένα: Όταν ξεκινήσουν οι εργασίες για τον Κόκκινο Μύλο, θα ξεκινήσει και το έργο για την δημιουργία του Skate Park.

Έτσι, ένα μεγάλο μέρος των εφήβων και των νεαρών της Πάτρας θα βρουν ένα «σπίτι» για να ασχολούνται με το αγαπημένο τους σπορ, φεύγοντας από την πλατεία μπροστά από την Παντάνασσα και από την πλατεία Γεωργίου μπρος από το Δημοτικό Θέατρο του Απόλλωνα, όπου συχνάζουν.
patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου